Πάτρα – Συγκλονισμένος με δάκρυα στα μάτια ο Μάνος Δασκαλάκης: «Έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου»
Κοινωνία

Πάτρα – Συγκλονισμένος με δάκρυα στα μάτια ο Μάνος Δασκαλάκης: «Έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου»

Πάτρα – Συγκλονισμένος με δάκρυα στα μάτια ο Μάνος Δασκαλάκης: «Έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου»

Ο πατέρας των αδικοχαμένων παιδιών μίλησε στον Πέτρο Κουσουλό

Με το βλέμμα στραμμένο στην υπόθεση της Πάτρας κινήθηκε η Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται», η οποία φιλοξένησε ως καλεσμένο τον Πέτρο Κουσουλό.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην τροπή που έχει πάρει η υπόθεση τα τελευταία 24ωρα, τα νέα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας και αποκάλυψε ότι ο πατέρας των παιδιών του παραχώρησε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης η οποία θα κυκλοφορήσει αύριο Κυριακή.

Σχετικά με την ανίχνευση κεταμίνης στην Τζωρτζίνα και την επίμονη άρνηση της μητέρας ότι δεν τη χορήγησε εκείνη επεσήμανε πως «δεν υπήρχε κεταμίνη στον όροφό της».

«Η ουσία χορηγήθηκε 20 λεπτά πριν καταλήξει και όλες οι μαρτυρίες των γιατρών  λένε ότι η μοναδική που ήταν στο δωμάτιο ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου. Θα έπρεπε να ταξιδέψει κανείς σε άλλους ορόφους, να κάνει άλλα δρομολόγια, είναι κλειδωμένη, δεν μπορεί να την κάνει οποιοσδήποτε, από την έρευνα που έγινε δεν έλειπε σε κεταμίνη θέλω να μάθω».

Αναφορικά με τη στάση του συζύγου μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου ο Πέτρος Κουσουλός ανέφερε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης «ζει μία χαώδη πρωτόγνωρη κατάσταση και για τον ίδιο αρνείται να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Μου τόνισε ότι η Τζωρτζίνα ήταν το αγαπημένο του παιδί γιατί μεγάλωσαν μαζί, την έπαιρνε μαζί παντού».

«Μετά από όλα αυτά μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά της απέναντι στα παιδιά. Δεν είχε καταλάβει κάτι αλλά τόνισε ότι θα είναι απέναντι στη σύζυγό του επειδή επιθυμεί να βρεθεί η αλήθεια».

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού προβλήθηκε και ένα σύντομο απόσπασμα της συνέντευξης του πατέρα των άτυχων παιδιών.

«Έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου, δεν περίμενα ότι θα φτάσω στα 30 μου και θα πάθω κάτι τέτοιο. Έλεγα σε κάθε θάνατο ότι μετάνιωνα που δούλευα τόσο πολύ και δεν έζησα στιγμές μαζί τους. Αν μετάνιωνα μία φορά τότε μετανιώνω 50 τώρα. Πάντα δούλευα για να τους κάνω το καλύτερο. Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη».