Ρεκόρ γάμων με κλεισμένες ημερομηνίες μέχρι τον Οκτώβριο!
Κοινωνία

Ρεκόρ γάμων με κλεισμένες ημερομηνίες μέχρι τον Οκτώβριο!

Ρεκόρ γάμων με κλεισμένες ημερομηνίες μέχρι τον Οκτώβριο!

Από παντού κουφέτα!

Πολλά ζευγάρια που σκόπευαν να παντρευτούν την τελευταία τριετία είδαν την πανδημία να τους αλλάζει άρδην τα πλάνα με αναβολές επί αναβολών για το ευτυχές γεγονός.

Σιγά σιγά με την παγκόσμια κοινότητα να βρίσκει τρόπους να «συμβιώνει» με τον ιό, νύφες και γαμπροί αρχίζουν και πάλι τις ετοιμασίες!

Μάλιστα, αυτήν την περίοδο σημειώνεται ρεκόρ γάμων και οι ελεύθερες ημερομηνίες είναι δυσεύρετες.

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», ο Γιάννης Χρυσοβιτσιώτης, ιδιοκτήτης κτήματος εκδηλώσεων, επισήμανε ότι τυχαίνει συχνά τελευταία να διώχνουν κόσμο γιατί όλες οι μέρες είναι κλεισμένες.

«Αναγκαζόμαστε να διώξουμε κόσμο. Ο Σεπτέμβριος είναι γεμάτος μήνας με εκδηλώσεις πρωί και βράδυ, όλες τις ημέρες της εβδομάδας» είπε.

Σύμφωνα με τον κ. Χρυσοβιτσιώτη, «είναι μια πολύ καλή χρονιά για όλο τον κλάδο», αφού τα ζευγάρια μετά από δύο χρόνια στον «πάγο», μπορούν πλέον να έχουν τον γάμο των ονείρων τους.

Το κόστος μιας δεξίωσης παραμένει στα ίδια επίπεδα με αυτά προ κορωνοϊού καθώς πρόκειται για προκρατήσεις, ωστόσο αυτό αναμένεται να αλλάξει του χρόνου με αυξήσεις τιμών.

Τα κέντρα εκδηλώσεων, προσαρμοζόμενα στη μετά πανδημίας εποχή, τηρούν τα μέτρα για τη διάδοση του κορωνοϊού, με χρήση μασκών και αποστάσεων.