«Ριφιφί» στο Ψυχικό: Εμπλοκή ακόμη τεσσάρων προσώπων ερευνούν οι αρχές
Κοινωνία

«Ριφιφί» στο Ψυχικό: Εμπλοκή ακόμη τεσσάρων προσώπων ερευνούν οι αρχές

«Ριφιφί» στο Ψυχικό: Εμπλοκή ακόμη τεσσάρων προσώπων ερευνούν οι αρχές

Τι λένε οι πληροφορίες;

Τέσσερα ακόμη πρόσωπα ερευνούν οι αρχές για πιθανή εμπλοκή τους στην κλοπή χρημάτων και κοσμημάτων από θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό.

Συγκεκριμένα, στο μικροσκόπιο έχει μπει ένας πασίγνωστος κοσμηματοπώλης της Αθήνας, ο Μπαγκλαντεσιανός πρόεδρος του ινστιτούτου αισθητικής της Τέτας Καμπουρέλη, ο λογιστής του συζύγου της και η στενή φίλη του 58χρονου, σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος».

Από το ένα κατάστημα του γνωστού κοσμηματοπώλη στο Σύνταγμα, κατασχέθηκαν τρία πανάκριβα Rolex, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν σχέση με τα ρολόγια που εξαφανίστηκαν από τις λεηλατημένες θυρίδες του Ψυχικού.

Παράλληλα, ο Μπαγκλαντεσιανός πρόεδρος του ινστιτούτου ομορφιάς της Τέτας Καμπουρέλη γέννησε υποψίες στις αρχές καθώς όσο και αν αναζητήθηκε, δεν βρέθηκε πουθενά για να δώσει τις εξηγήσεις του.

Οι αρχές έχουν ήδη πραγματοποιήσει έρευνες σε όλους τους χώρους των εμπλεκόμενων προσώπων, οι οποίοι έχουν καταθέσει στο πλαίσιο των ερευνών.

Παράλληλα, η λίστα με τα κλεμμένα αντικείμενα που παρέδωσαν στις αρχές οι δικηγόροι των θυμάτων, Γιάννης Μαρακάκης και Αλέξης Κούγιας, έχουν σταλεί στην Interpol, ώστε να γίνουν αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους και στα δίκτυα κλεπταποδόχων του εξωτερικού.