Ρόδος: Βρέθηκαν τα ρούχα της φοιτήτριας και το όργανο του φόνου
Κοινωνία

Ρόδος: Βρέθηκαν τα ρούχα της φοιτήτριας και το όργανο του φόνου

Ρόδος: Βρέθηκαν τα ρούχα της φοιτήτριας και το όργανο του φόνου

Εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο καταγράφει η τοπική εφημερίδα “Δημοκρατική”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, χθες το απόγευμα, μετά από κατευθύνσεις που έδωσε στην αστυνομία ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων, οι ερευνητές κατόρθωσαν και βρήκαν με την συνδρομή δυτών του λιμενικού σώματος κοντά στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα της 21χρονης, τα ρούχα που φορούσε, πλην του εσωρούχου της.

Επίσης, σύμφωνα με την εφημερίδα, βρέθηκε και το ηλεκτρικό σίδερο το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να της επιφέρουν τραύμα στο πρόσωπο εντός της εξοχικής κατοικίας.

Το σημείο που βρέθηκε νεκρή η φοιτήτρια στη Ρόδο- Photo: EUROKINISSI/RODOSPRESS.GR

Το σημείο που βρέθηκε νεκρή η φοιτήτρια στη Ρόδο- Photo: EUROKINISSI/RODOSPRESS.GR

Οι ερευνητές έχουν στην κυριολεξία σαρώσει την εξοχική κατοικία του δεύτερου κατηγορούμενου για να συλλέξουν ευρήματα από αίμα και βιολογικό υλικό ως και δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ίδιο έπραξαν και στην οικία της 21χρονης. Επίσης έχει εντοπιστεί το laptop της κοπέλας, το οποίο ερευνάται εξονυχιστικά.

Αναπαράσταση ζητά ο Κούγιας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου του Αλέξη Κούγια, που έχει αναλάβει την υπόθεση εκ μέρους της οικογένειας Τοπαλούδη, θα ζητήσει από την τακτική ανακρίτρια Ρόδου να γίνει αναπαράσταση του εγκλήματος “που η λιμενική αρχή παρέλειψε να διενεργήσει”. Επίσης, θα ζητήσει να γίνει κατ’ αντιπαράθεση εξέταση των κατηγορουμένων. Να βρεθούν δηλαδή πρόσωπο με πρόσωπο οι νεαροί και να περιγράψουν τι συνέβη, τη μέρα που η άτυχη Ελένη άφησε την τελευταία πνοή της.

Κι αυτό διότι, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, “σύμφωνα με τις δηλώσεις των συνηγόρων υπερασπίσεώς τους άλλοτε ομολογούν τις πράξεις τους, άλλοτε τις αρνούνται και γενικώς έχουν μέχρι τώρα αντιφατικές τοποθετήσεις για το τι ακριβώς συνέβη και εξαιτίας τίνος συνέβη, όσον αφορά τις συνθήκες του βιασμού και του τρόπου, με τον οποίο αφαίρεσαν τη ζωή του αειμνήστου θύματος”.