Ρούλα Πισπιρίγκου – Γεωργία Μπίκα: Πώς σχετίζονται οι δύο υποθέσεις;
Κοινωνία

Ρούλα Πισπιρίγκου – Γεωργία Μπίκα: Πώς σχετίζονται οι δύο υποθέσεις;

Ρούλα Πισπιρίγκου – Γεωργία Μπίκα: Πώς σχετίζονται οι δύο υποθέσεις;

Η αποκάλυψη της εφημερίδας «Πελοπόννησος»

Μια αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα «Πελοπόννησος» που συσχετίζει τη Ρούλα Πισπιρίγκου με την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη.

Η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου καταθέτει αίτημα για επανεξέταση του αίματος της 9χρονης, από την τελευταία της νοσηλεία στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι αμφιβολίες της πλευράς Πισπιρίγκου για τη εξέταση του Εργαστηρίου της Θεσσαλονίκης, στην οποία βρέθηκε η μεγάλη ποσότητα της θανατηφόρας κεταμίνης και ήταν αυτή που την κατέστησε κατηγορούμενη και την οδήγησε στον Κορυδαλλό, προέκυψαν μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο, οπότε σε μία άλλη υπόθεση, αυτή της καταγγελίας βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη συμπρωτεύουσα, προέκυψε υπέρ των ισχυρισμών της πολύ διαφορετικά τοξικολογικά στοιχεία από αυτά του Εργαστηρίου «Ράικο» στο ΑΠΘ.

Ο δικηγόρος της 33χρονης , Όθωνας Παπαδόπουλος, δείχνει πλέον να πιστεύει σε λάθος εκτίμηση για την κεταμίνη, που ενοχοποιεί την πελάτισσά του, κάτι που θα επιχειρήσει να διαπιστώσει, σε άλλα Εργαστήρια.

Ήδη έχει δεχθεί το αίτημα επανεξέτασης το υπερσύγχρονο Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Κρήτης, υπό τον καθηγητή Τσατσάκη, με παγκόσμια αναγνώριση.

Όπως ανέφερε ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος στη Super Κατερίνα, η πλευρά Πισπιρίγκου ετοιμάζεται να στείλει το δείγμα αίματος της Τζωρτζίνας και στο εξωτερικό.