Ρούμπεν Σεμέδο: Στο κρατητήριο μετά τον εισαγγελέα με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού
Κοινωνία

Ρούμπεν Σεμέδο: Στο κρατητήριο μετά τον εισαγγελέα με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού

Ρούμπεν Σεμέδο: Στο κρατητήριο μετά τον εισαγγελέα με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού

Συνελήφθη και ο Νιγηριανός φίλος του

Στο κρατητήριο της ΓΑΔΑ οδηγήθηκε μετά τον εισαγγελέα ο 27χρονος ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού συνελήφθη και κατηγορείται για ομαδικό βιασμό ανήλικης.

Παράλληλα συνελήφθη το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας και ο 40χρονος Νιγηριανός καλλιτεχνικός μάνατζερ, ο οποίος κατηγορείται μαζί με τον Ρούμπεν Σεμέδο για τον βιασμό.

Η σύλληψη και των δύο έγινε μετά την καταγγελία 17χρονης, αρχικά στο αστυνομικό τμήμα του Βύρωνα και στη συνέχεια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Η ανήλικη, που πήγε στην αστυνομία μαζί με τη μητέρα της, υποστηρίζει πως όλα έγιναν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Όπως κατήγγειλε αρχικά, διασκέδασε με τον διεθνή ποδοσφαιριστή και τον 40χρονο σε κλαμπ του Ωρωπού, στο οποίο πήγαν αφού είχαν βρεθεί σε καφετέρια στην περιοχή της Γλυφάδας.

Στη συνέχεια, πήγαν στο σπίτι του Ρούμπεν Σεμέδο στην Γλυφάδα και εκεί, όπως κατέθεσε, έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού.

Σε δηλώσεις έξω από την Ευελπίδων, ο συνήγορος του ποδοσφαιριστή, Σταύρος Γεωργόπουλος ανέφερε πως ο εντολέας του αρνείται την κατηγορία.

«Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δήλωσή μου με βία.

Όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία», ανέφερε.

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι το θύμα είχε υποστηρίξει στον ποδοσφαιριστή πως ήταν 19 ετών, ενώ επισήμανε ότι «πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά».

https://streamable.com/64pdxc