Σοφία Μπεκατώρου: Νέα «βόμβα» για κακοποίηση ανήλικου κοριτσιού από παράγοντα της Ομοσπονδίας
Κοινωνία

Σοφία Μπεκατώρου: Νέα «βόμβα» για κακοποίηση ανήλικου κοριτσιού από παράγοντα της Ομοσπονδίας

Σοφία Μπεκατώρου: Νέα «βόμβα» για κακοποίηση ανήλικου κοριτσιού από παράγοντα της Ομοσπονδίας

Το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί

Τρεις ώρες κατέθετε στον Εισαγγελέα η Σοφία Μπεκατώρου, η οποία λίγο μετά τις 12 εξήλθε από τα δικαστήρια, συνοδευόμενη από τη δικηγόρο της, Έλλη Ρούσσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσίασε το Live News, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της η Ολυμπιονίκης  δεν αναφέρθηκε μόνο στη δίκη της περίπτωση που έχει ήδη καταγγείλει.

Κατονόμασε και μια ακόμη περίπτωση συναθλήτριας της από τον χώρο της ιστιοπλοΐας, η οποία έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Το ενδιαφέρον είναι ότι η αξιόποινη πράξη της αθλήτριας αυτής φέρεται να έχει τελεστεί σε χρόνο που τον αδίκημα δεν έχει παραγραφεί.

Ως εκ τούτου η συγκεκριμένη αθλήτρια αναμένεται να κληθεί να καταθέσει ενώπιον του εισαγγελέα χωρίς να αποκλείεται να αναφερθεί και σε άλλα πρόσωπα.

Μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο δύο φορές χρυσός μας Ολυμπιονίκης, Νίκος Κακλαμανάκης  επιβεβαίωσε τα όσα κατέθεσε η Σοφία Μπεκατώρου αναφέροντας ότι η αθλήτρια την εποχή της κακοποίησής της ήταν 11 ετών.

«Αφορά ένα μικρό σε ηλικία παιδί, των 11 ετών αν δεν κάνω λάθος».

Επιπλέον, το κορίτσι κατάγεται από την επαρχία σύμφωνα με τα όσα δήλωσε και η κακοποίησή της φαίνεται να έγινε πριν από 9 χρόνια.

«Δεν είναι πάνω από 10 χρόνια σε καμία περίπτωση».

Ο Νίκος Κακλαμανάκης μίλησε για «διαχρονική κατάχρηση εξουσίας» ενώ αίσθηση προκαλεί και ένα έγγραφο που πρέπει να υπογράψουν οι αθλητές Ιστιοπλοΐας, στο οποίο αναφέρεται, μεταξύ άλλων: «δεσμεύομαι να μην κάνω ρατσιστικές ή άλλου τύπου μειωτικές και δυσφημιστικές δηλώσεις ή αναρτήσεις στα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες μπορούν να έχουν αρνητικό αντίκτυπο σε… διοικητικούς παράγοντες».