Σοκάρει η μαρτυρία του ανθρώπου που φιλοξενεί τον 17χρονο από τα Πετράλωνα – «Η μητέρα του μας έλεγε με απόλυτη φυσικότητα τα εκτρώματα που γίνονταν στο σπίτι της»
Κοινωνία

Σοκάρει η μαρτυρία του ανθρώπου που φιλοξενεί τον 17χρονο από τα Πετράλωνα – «Η μητέρα του μας έλεγε με απόλυτη φυσικότητα τα εκτρώματα που γίνονταν στο σπίτι της»

Σοκάρει η μαρτυρία του ανθρώπου που φιλοξενεί τον 17χρονο από τα Πετράλωνα – «Η μητέρα του μας έλεγε με απόλυτη φυσικότητα τα εκτρώματα που γίνονταν στο σπίτι της»

Δεν έχουν τέλος οι φρικαλεότητες που έρχονται στο φως για τη νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και βιασμών και μάλιστα ενδοοικογενειακά στα Πετράλωνα.

Ο άνθρωπος που φιλοξενεί το 17χρονο αγόρι της οικογένειας που έχει καταγγείλει τον βιασμό του μίλησε στο Open για όσα ανακάλυψε ως διδάσκων του παιδιού αλλά και την απάθεια της μητέρας για τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι της.

«Το παιδί το συνάντησα όταν ήταν 9 στα 1ο.

Με την αδελφή του περνούσαν από ένα καφέ μιας φίλης που είμαι θαμώνας και ήταν πρώτη που παρατήρησε περίεργες συμπεριφορές των παιδιών. Το ένα παιδί αντικοινωνικότητα και επιθετικότητα και ο γιος μια ακραία φοβικότητα και μια διαρκή παρουσία σεξουαλικών εκφράσεων στην κινησιολογία του.

Η μητέρα περιφερόταν στη γειτονιά και έλεγε ότι το παιδί κατανάλωνε φάρμακα και ουσίες.

Όταν μπήκα στο σπίτι αυτό τον Γενάρη του 2016 γιατί ξεκίνησα τα μαθήματα, το πρώτο που έκανα ήταν να τακτοποιώ το δωμάτιο του παιδιού. Ήταν ένας στάβλος, σκουπιδότοπος με κατσαρίδες, με τα ρούχα του βρώμικα και ατημέλητα και τα χείλη του γεμάτα πύον.

Η μητέρα άρχισε να ανοίγεται σε μας περισσότερο και να λέει με απόλυτη φυσικότητα τα εκτρώματα που γίνονταν μέσα στο σπίτι της».

«Η ίδια μας μιλούσε για τις έκφυλες συμπεριφορές του άντρα της και της οικογένειάς του, ότι κυκλοφορούσε συνεχώς γυμνός στο σπίτι και φιλούσε τα παιδιά στο στόμα κι αυτός  και ο αδερφός του.

Τον Ιούλιο του 2017 ξεκινάει το παιδί να μιλά για το τι αρχικά του έκανε ο πατέρας του και ο αδερφός του, που είναι πατέρας 2-3 κοριτσιών.

Ειδοποιήσαμε τη μητέρα που άκουσε ατάραχη. Μάλιστα μία από τις περιβόητες ατάκες της ήταν «μήπως αυτά τα προκαλεί ο γιος μου επειδή είναι όμορφος;». Είπε ότι το παιδί προφανώς λέει αλήθεια, αν θα ξεκινήσετε πόλεμο ή θα τον σταματήσετε.

Της είπα ότι θα το καταγγείλω εγώ αν δεν το κάνει εκείνη.

Ενημερώθηκε ο πατέρας για την επίδοση των ασφαλιστικών μέτρων. Μέχρι και τώρα τα ασφαλιστικά μέτρα παραβιάζονται».

Ο ίδιος ο 17χρονος στην κατάθεσή του έκανε λόγο για όργια και τη συστηματική κακοποίηση του από την ηλικία των 7 ετών από τον πατέρα και τον θείο του αλλά και από άλλα 17 άτομα, Έλληνες και αλλοδαπούς όπως είπε.

Η δικηγόρος του παιδιού, Δήμητρα Πλαστήρα, που μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε ότι ο πατέρας και ο θείος θα στραφούν νομικά κατά του δασκάλου αλλά και ότι στον ίδιο χώρο που βιάστηκε ο 17χρονος βιάστηκαν και άλλα παιδιά.

«Όλα τα παιδιά της οικογένειας μου έχουν αναφέρει αυτά που έχουν ζήσει. Στον χώρο που κακοποιούνταν ο 17χρονος έχουν κακοποιηθεί και άλλα παιδιά. Δεν πρέπει να γίνει έρευνα;» αναρωτήθηκε η δικηγόρος.

«Ο κύριος αυτός, ο ήρωας, είναι κατηγορούμενος από τον πατέρα για συκοφαντική δυσφήμιση και χρονικά προηγείται η υπόθεση» είπε για τον δάσκαλο που προχώρησε σε καταγγελία για να σωθούν τα παιδιά της οικογένειας.

«Η κόρη έχει φύγει από την Αθήνα και το μικρότερο παιδί σύμφωνα με τα όσα μου έχουν αναφέρει τα αδέρφια του είναι με τη μητέρα του» είπε η δικηγόρος.