Σοκάρει ο ξυλοδαρμός σταθμάρχη στο μετρό από αρνητές: Συγκλονιστική μαρτυρία συναδέλφου του
Κοινωνία

Σοκάρει ο ξυλοδαρμός σταθμάρχη στο μετρό από αρνητές: Συγκλονιστική μαρτυρία συναδέλφου του

Σοκάρει ο ξυλοδαρμός σταθμάρχη στο μετρό από αρνητές: Συγκλονιστική μαρτυρία συναδέλφου του

Διαβάστε τι συνέβη

Ένα σοκαριστικό σκηνικό έλαβε χώρα στην αποβάθρα του μετρό της Ομόνοιας, εκεί όπου δύο νεαροί, αρνητές της μάσκας, ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη, ο οποίος τους ζήτησε να συμμορφωθούν με τα μέτρα.

Μέσα σε μόλις 10 δευτερόλεπτα που διαρκεί το ερασιτεχνικό βίντεο ντοκουμέντο που κυκλοφόρησε, οι δυο νεαροί έχουν καταγραφεί να κλωτσούν με μανία στο σώμα και στο κεφάλι τον πεσμένο άνδρα. Το κεφάλι του σταθμάρχη χτυπά με δύναμη στα μάρμαρα, αναφέρει το MEGA.

Το σοκαριστικό βίντεο αποτυπώνει την αγριότητα της επίθεσης, ενώ ο εργαζόμενος του Μετρό μετά τον ξυλοδαρμό του έμεινε αναίσθητος στην αποβάθρα. Με ασθενοφόρο διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό οπού διαπιστώθηκε ότι φέρει κατάγματα στην μύτη, στην γνάθο και στα πλευρά.

Οι δυο νεαροί διέφυγαν από το σημείο όμως όλες οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί. Ο εργαζόμενος του Μετρό πηρέ εξιτήριο από το νοσοκομείο και τις επόμενες ήμερες αναμένεται να δώσει την πρώτη του κατάθεση στις αρχές.

https://streamable.com/0s3veh

«Ήταν σε άθλια κατάσταση»

Ο Άκης Πάστρας, επίσης σταθμάρχης, μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο για το σοκαριστικό γεγονός στο οποίο βρέθηκε αυτόπτης μάρτυρας.

«Πήγαμε εκεί και είδαμε τον συνάδελφο τρεμάμενο, σε άθλια κατάσταση, σοκάρισμενο μας περιέγραψε ακριβώς το γεγονός.

Έκανε συστάσεις για τις μάσκες και τα πόδια στο κάθισμα και ξεκίνησε ο διαπληκτισμός. Στην Ομόνοια κατέβηκαν, περίμεναν να κλείσουν οι πόρτες, τον έριξαν κάτω και τον χτύπησαν», ανέφερε συγκεκριμένα.

Όσο για την κατάσταση της υγείας του, ο κ. Πάστρας σημείωσε ότι ο άτυχος σταθμάρχης έκανε μια επανεξέταση για την γνάθο του.

https://streamable.com/8m7nq4