Σοκαριστική αποκάλυψη: «Το οξύμετρο της Τζωρτζίνας είχε απενεργοποιηθεί» κατέθεσε γιατρός
Κοινωνία

Σοκαριστική αποκάλυψη: «Το οξύμετρο της Τζωρτζίνας είχε απενεργοποιηθεί» κατέθεσε γιατρός

Σοκαριστική αποκάλυψη: «Το οξύμετρο της Τζωρτζίνας είχε απενεργοποιηθεί» κατέθεσε γιατρός

Ένα στοιχείο που περιέχεται στη δικογραφία εις βάρος της 33χρονης

Τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε η Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα για την αθωότητά της για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της.

Η 33χρονη κατά τη διάρκεια της πολύωρης ανάκρισης αρνήθηκε ότι έδωσε εκείνη την κεταμίνη στην κόρη της και έριξε το φταίξιμο σε ιατρικό λάθος που συνέβη.

Η απολογία της είχε κενά και οδήγησε σε ομόφωνη απόφαση προφυλάκισής της με το σκεπτικό ότι είναι επικίνδυνη για τέλεση νέων αδικημάτων.

Στο μεταξύ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονταν στο φως της δημοσιότητας για την Τζωρτζίνα και τη νοσηλεία της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 33χρονη είχε απενεργοποιήσει το οξύμετρο του παιδιού και αυτό το στοιχείο εμπεριέχεται στην ογκώδη δικογραφία εναντίον της μητέρας.

Η γιατρός και η νοσοκόμα που μπήκαν στο δωμάτιο για να σώσουν την 9χρονη παρατήρησαν ότι από το οξύμετρο δεν ακουγόταν ο χαρακτηριστικός ήχος που προειδοποιούσε ότι πέφτουν οι σφίξεις και τα επίπεδα οξυγόνου του παιδιού. Αυτά τα στοιχεία περιέχονται και στην δικογραφία.

Τι αναφέρει το διαβιβαστικό της αστυνομίας;

«Κατά την είσοδο τους στο θάλαμο είδαν ότι το παιδί είχε στροφή κεφαλής στα αριστερά περί στοματική κυάνωση και ήταν απνοϊκό με βραδυκαρδία, ενώ τόσο η γιατρός όσο και η νοσηλεύτρια παρατήρησαν ότι το οξύμετρο που ήταν συνδεδεμένο στο παιδί, δεν ακουγόταν ο χαρακτηριστικός ήχος που ακούγεται σε περίπτωση που το οξυγόνο και οι σφίξεις πέσουν κάτω από το καθορισμένο όριο».