Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη
Κοινωνία

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη

Τι αναφέρει το βούλευμα;

Ένας χρόνος έχει περάσει από τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον με κατηγορούμενο έναν νεαρό Κρητικό. Σήμερα στο δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάστηκε το βούλευμα που περιλαμβάνει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος.

Την εντόπισε να κάνει τζόκινγκ στο Κολυμβάρι Χανίων και την ακολούθησε. Η έντονη επιθυμία του να συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα, όπως αναφέρεται στο βούλευμα, ήταν η αρχή του τέλους για τη Σούζαν Ίτον. Η πρώτη του κίνηση, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star ήταν να την εμβολίσει με το αυτοκίνητο.

Το βούλευμα αναφέρει:

“Την εμβόλισε με την αριστερή πλευρά του οχήματός του. Η γυναίκα έπεσε στα γόνατα και στη συνέχεια την εμβόλισε ξανά και τη χτύπησε στο κεφάλι. Έπεσε στο έδαφος και το σώμα της μπήκε κάτω από το αυτοκίνητο. Πέρασε από πάνω της με το όχημα και την εγκλώβισε στους μπροστινούς τοίχους. Την είδε βαριά τραυματισμένη. Της είχε ακρωτηριάσει το αυτί. Βογκούσε και είχε τα μάτια της ανοιχτά.

Ο κατηγορούμενος είχε πλήρη επίγνωση των πράξεών του. Ο ισχυρισμός του ότι ασχολήθηκε με τη μαύρη μαγεία και τη σολωμονική και ότι η τελευταία τον ώθησε στις πράξεις, δημιουργεί την εντύπωση περί της ύπαρξης κάποιας ψυχικής διαταραχής αλλά δεν είναι δυνατή στο να μην αντιλαμβάνεται τι κάνει. Οι κινήσεις του ήταν γρήγορες. Μεθοδικές”.

Η συνέχεια είναι φρικιαστική. Η γυναίκα ήταν ακόμα ζωντανή όταν την έβαλε στο πορτ μπαγκάζ, τη μετέφερε σε ένα σπήλαιο και τη βίασε επανειλημμένα. Ο φερόμενος ως βιαστής και δολοφόνος της βιολόγου την πέταξε από ύψος επτά μέτρων στο πολεμικό καταφύγιο. Πιθανολογείται ότι την στραγγάλισε και εκείνη πέθανε από ασφυξία.

Δείτε το βίντεο: