Σοκάρουν οι καταγγελίες για τη δράση του γυναικολόγου στη Ρόδο
Κοινωνία

Σοκάρουν οι καταγγελίες για τη δράση του γυναικολόγου στη Ρόδο

Σοκάρουν οι καταγγελίες για τη δράση του γυναικολόγου στη Ρόδο

«Έβαλε το χέρι στον γοφό μου και τον πίεζε με δύναμη»

Βροχή πέφτουν οι κατηγορίες για τη δράση του γυναικολόγου στη Ρόδο, ο οποίος ασελγούσε πάνω στις ασθενείς του.

17 γυναίκες κατέθεσαν μέχρι στιγμής μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Μετά την πρώτη καταγγελία μιας 55χρονης τα στόματα άρχισαν να ανοίγουν. Γυναίκες διαφόρων ηλικιών βρήκαν το θάρρος να περιγράψουν στις αρχές τα όσα έζησαν.

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο μάλιστα υποβλήθηκαν τέσσερις νέες μηνύσεις ενώπιον της εισαγγελίας πλημμελειοδικών Ρόδου εναντίον του γιατρού.

Συγκεκριμένα μια 18χρονη που επισκέφτηκε για πρώτη φορά τον γυναικολόγο τον περασμένο Ιούνιο καταγγέλλει: «Ξαφνικά έβαλε το χέρι του στον γοφό μου και τον πίεζε με δύναμη, σαν να με χούφτωνε, με αποτέλεσμα να νιώσω άβολα, αμήχανα και φοβισμένη.

Εγώ δεν ήθελα να κοιτάω διότι ντρεπόμουν και ένιωθα άβολα με τον τρόπο που με άγγιζε αλλά δεν γνώριζα πώς είναι η διαδικασία αυτή.

Δεν ήξερα εάν αυτά που έκανε ήταν επιτρεπτά ή όχι. Όσο περνούσε η ώρα έκανε γρηγορότερες και απρεπείς κινήσεις. Αιφνιδιάστηκα και έπαθα σοκ. Αναγκάστηκα να πω ότι πονάω, να τον σπρώξω και να σταματήσει. Είναι αηδιαστικό και ανήθικο ταυτόχρονα ότι δεν σκέφτηκε, ούτε σεβάστηκε ότι βρίσκομαι στην ίδια ηλικία με την κόρη του»

Δείτε στα βίντεο όλες τις καταγγελίες: