Σπαρακτικές εικόνες στο τελευταίο «αντίο» της αδικοχαμένης Κάρολαιν –  Συντετριμμένος ο σύζυγός της με το μωρό στην αγκαλιά
Κοινωνία

Σπαρακτικές εικόνες στο τελευταίο «αντίο» της αδικοχαμένης Κάρολαιν – Συντετριμμένος ο σύζυγός της με το μωρό στην αγκαλιά

Σπαρακτικές εικόνες στο τελευταίο «αντίο» της αδικοχαμένης Κάρολαιν –  Συντετριμμένος ο σύζυγός της με το μωρό στην αγκαλιά

Στην Αλόννησο γράφτηκε η τελευταία πράξη του δράματος

Στην Αλόννησο κατέφθασε ο σύζυγος της αδικοχαμένης Κάρολαιν μαζί με το 11 μηνών παιδί τους για το τελευταίο και πρόωρο «αντίο» στην 20χρονη κοπέλα.

Ο 32χρονος πιλότος και η κορούλα τους έφτασαν με ελικόπτερο στο νησί για την κηδεία που πραγματοποιήθηκε στις 3 το μεσημέρι.

Οι εικόνες σπαράζουν στον αποχαιρετισμό. Τραγική φιγούρα ο συντετριμμένος 32χρονος πιλότος που μοιάζει να έχει «σπάσει» από το άσχημο χτύπημα που του επιφύλαξε η μοίρα. Στην αγκαλιά του η μικρή Λυδία με το αθώο βλέμμα της παιδικής άγνοιας, που δεν μπορεί να αντιληφθεί πως δεν πρόκειται ποτέ ξανά να δει και να αγκαλιάσει τη μητέρα της.

Συγγενείς, φίλοι, άνθρωποι που τη γνώριζαν και όλοι οι κάτοικοι του νησιού βρέθηκαν εκεί με ένα λουλούδι στο χέρι «παγωμένοι» για να αποχαιρετήσουν το γλυκό κορίτσι που χάθηκε νωρίς και τόσο βάναυσα πριν προλάβει να χαρεί την όμορφη ζωή που είχε αρχίσει να φτιάχνει.

Θυμίζουμε ότι η άτυχη 20χρονη έχασε τη ζωή της, όταν άγνωστοι εισέβαλλαν με στόχο τη ληστεία στο σπίτι που ζούσε με τον σύζυγο και το μωρό τους.

https://streamable.com/7suhtt