Σταύρος Δογιάκης: Αυτοκτόνησε με δύο σφαίρες – Τι εξετάζει η αστυνομία;
Κοινωνία

Σταύρος Δογιάκης: Αυτοκτόνησε με δύο σφαίρες – Τι εξετάζει η αστυνομία;

Σταύρος Δογιάκης: Αυτοκτόνησε με δύο σφαίρες – Τι εξετάζει η αστυνομία;

To ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος»

Δύο φορές πυροβόλησε τον εαυτό του ο γνωστός επιχειρηματίας, Σταύρος Δογιάκης, που βρέθηκε νεκρός στην Αγία Παρασκευή μετά από αναζήτηση και το Missing Alert που είχε εκδοθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος» αρχικά, πυροβόλησε τον εαυτό του στην καρδιά, όμως, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς η πρώτη σφαίρα προκάλεσε διαμπερές τραύμα και δεν βρήκε στόχο. Έτσι, επιχείρησε να αυτοπυροβοληθεί για δεύτερη φορά, ακουμπώντας το πιστόλι στον κρόταφο και πατώντας τη σκανδάλη, δίνοντας ουσιαστικά τη χαριστική βολή στον εαυτό του. Το εννιάρι πιστόλι που χρησιμοποίησε ο αυτόχειρας, έχει σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για να εξεταστεί.

Το τελευταίο στίγμα που εντοπίστηκε στο κινητό του είναι από το Μαρούσι με την αστυνομία να ερευνά το αν συναντήθηκε με κάποιον.

Η ζωή του Σταύρου Δογιάκη τον τελευταίο καιρό είχε αλλάξει ριζικά. Όπως κατέθεσε ο αδερφός του στην αστυνομία, ο 53χρονος μετά από δεκαετίες στην ταβέρνα «Κρητικός» αποχώρησε μεταβιβάζοντας το μερίδιο του στον αδερφό του, έναντι του ποσού των 650.000 ευρώ με σκοπό να δημιουργήσει μία νέα επειχείρηση εστίασης στη λεωφόρο Μεσογείων.

Δίπλα από το σύντομο σημείωμα που άφησε στον αδελφό του, βρέθηκε και ένα κουτί με χρήματα τα οποία καταμετρώνται από τις Αρχές.