Στέφανος Τσιτσιπάς: Σε λίγη ώρα η blockbuster μάχη του κόντρα στον Ναδάλ
Κοινωνία

Στέφανος Τσιτσιπάς: Σε λίγη ώρα η blockbuster μάχη του κόντρα στον Ναδάλ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Σε λίγη ώρα η blockbuster μάχη του κόντρα στον Ναδάλ

Το νούμερο «2» αυτή τη στιγμή στον κόσμο, Ραφαέλ Ναδάλ, αντιμετωπίζει στις 10:30 ώρα Ελλάδος ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο νικητής θα προκριθεί στον τελικό του Australian Open.

Ραφαέλ Ναδάλ και Στέφανος Τσιτσιπάς έχουν αναμετρηθεί άλλες δύο φορές σε διεθνείς διοργανώσεις, με τον Έλληνα άσσο να έχει ηττηθεί και τις δύο φορές. Ωστόσο, όπως δήλωσε μετά την πρόκρισή του στους ημιτελικούς, έχει πλέον μάθει από τις ήττες του. «Πείσμωσα πολύ την τελευταία φορά που έχασα. Τότε ήταν που είπα στον εαυτό μου ότι την επόμενη φορά που θα έχω την ευκαιρία πρέπει να τα πάω καλύτερα. Είχα πει τότε ότι μπορώ να τον κερδίσω, επειδή τώρα ξέρω πώς παίζει. Δεν ήθελα να το πω αυτό με τον τρόπο που βγήκε, αλλά νιώθω ότι πράγματι μπορώ να το κάνω. Ξέρω πολύ καλύτερα τις τακτικές που χρησιμοποιεί και θα είναι μεγάλη χαρά να βγω έξω στο γήπεδο, να παίξω καλό τένις και να φύγω με τη νίκη. Το θέλω πάρα πολύ».

Από την άλλη μεριά, οι διοργανωτές του Australian Open είναι ενθουσιασμένοι που θα είναι στον ημιτελικό ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Ραφαέλ Ναδάλ και κάνουν λόγο για blockbuster showdown, δηλαδή μεγαλειώδες σόου, μεταξύ των δύο ανδρών.

Στην επίσημη σελίδα του Australian Open μπορείτε να ψηφίσετε και στο poll για το νικητή του αγώνα.

Μείνετε συντονισμένοι στο znews.gr για περισσότερες εξελίξεις σχετικά με την έκβαση του αγώνα.