Στέφανος Τσιτσιπάς: Πάλεψε γενναία κόντρα στον Ισπανό “ταύρο”
Κοινωνία

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πάλεψε γενναία κόντρα στον Ισπανό “ταύρο”

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πάλεψε γενναία κόντρα στον Ισπανό “ταύρο”

Έχασε με 3-0 στο σετ ο Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς, κόντρα στον Ισπανό Ραφαέλ Ναδάλ. Έτσι τρίτωσε το “κακό” όπως λένε.

Ο Ναδάλ φάνηκε πιο αποφασισμένος να νικήσει και έτσι θα βρεθεί να διεκδικεί άλλο ένα τρόπαιο στην καριέρα του στο μεγάλο τελικό του αυστραλιανού Open.

Αντιστάθηκε, αλλά δεν άντεξε

Ιδιαίτερα αγχωμένος φάνηκε να είναι ο Στέφανος κατά την είσοδό του στο court. Παρά τη φιλοδοξία του να σπάσει τη “γκίνια” από τις δύο προηγούμενες ήττες του από τον Ισπανό, ο Τσιτσιπάς άφησε περιθώρια στον αντίπαλό του να διεκδικήσει μιαν άνετη νίκη.  Όπως και έγινε.

Στα live tweets. η διοργάνωση του αυστραλιανού Open έδειχνε την προτίμησή της στο πρόσωπο του νεαρού Στέφανου, τονίζοντας ακόμα και την ηλικιακή διαφορά τους (12 χρόνια μεγαλύτερος ο Nadal).

Οι πρώτες δηλώσεις του Ναδάλ

Επαίνεσε τον Τσιτσιπά ο Ναδάλ και μάλιστα σε ερώτηση, αν βλέπει να παίρνει πολλά grand slam στην καριέρα του από εδώ κι εμπρός, ο Ναδάλ είπε: “Δε θα είμαι αυτός που θα πει όχι. Έχει όσα χρειάζονται. Είναι γενναίος για να γίνει πρωταθλητής. Το να φτάσει στους ημιτελικούς σε αυτήν την ηλικία λέει πολλά. Ελπίζω να τον ξανααντιμετωπίσω τα επόμενα δύο χρόνια”

Η ευχή της μαμάς του

Το πιο συγκινητικό tweet που είδαμε, ήταν το φιλί της μαμά του Στέφανου λίγο πριν αυτός βγει για να αγωνιστεί.

Ακόμα πιο ιδιαίτερο όμως, ήταν το παρακάτω tweet:

“Δεν τα έχεις καταφέρει πραγματικά, εάν κάποιος δε σε μιμείται”, αναρτήθηκε και μας έκανε να δακρύσουμε!

Εδώ γίνονται οι πρωταθλητές

Παρόλο που ο Τσιτσιπάς έχασε, οι διοργανωτές  του αυστραλιανού Open δηλώνουν ότι ανυπομονούν για την επιστροφή του και μάλιστα αποδίδουν στον Τσιτσιπά τον τίτλο του “πρωταθλητή”