Στο Open η 17χρονη που έμεινε 20 μέρες διασωληνωμένη στο ΑΧΕΠΑ
Κοινωνία

Στο Open η 17χρονη που έμεινε 20 μέρες διασωληνωμένη στο ΑΧΕΠΑ

Στο Open η 17χρονη που έμεινε 20 μέρες διασωληνωμένη στο ΑΧΕΠΑ

Εξομολογήθηκε την εμπειρία της

Στο δελτίο ειδήσεων του Open μίλησε η 17χρονη Ιωάννα που ανήμερα του 15 Αύγουστου διασωληνώθηκε στο ΑΧΕΠΑ και παρέμεινε ως νοσηλευόμενη για 40 μέρες.

Η Ιωάννα ήταν το νεότερο θύμα κορονοϊού που χρειάστηκε διασωλήνωση στη χώρα μας. Μιλώντας για την εμπειρία της εξομολογείται: «Είχα γυρίσει από την προπόνηση και ένιωθα πολύ καταβεβλημένη. Την επόμενη μέρα ανέβασα δέκατα και μετά είχα πυρετό 40 που δεν έπεφτε.

Όταν ήμουν διασωληνωμένη έβλεπα εφιάλτες. Στην ουσία δεν είχα επαφή με τον κόσμο όταν ξύπνησα. Μου είχαν χορηγήσει πολλά φάρμακα, οπότε ο οργανισμός μου ήταν γεμάτος από αυτά και μου προκάλεσαν κάποιες παραισθήσεις. Τη μια έβλεπα πράγματα που δεν υπήρχαν και την άλλη έβλεπα τα φυσιολογικά.

Όταν ξύπνησα ζήτησα προφιτερόλ και μουσική. Μου έβαλαν μουσική και προφιτερόλ μου έφεραν οι γονείς μου. Ήταν σαν κρέμα γιατί δεν μπορούσα να φάω λόγω του σωλήνα.

Επειδή είχα περάσει και στις Πανελλήνιες, μόλις ξύπνησα ρώτησα πού πέρασα.

Είναι μια εμπειρία που εύχομαι κανένας να μην την περάσει. Σου ανοίγει όμως τα μάτια με κάποιον τρόπο. Εγώ είχα δεδομένη τη ζωή, τους φίλους μου, την οικογένειά μου… Τώρα έμαθα να τα εκτιμάω περισσότερο».

Δείτε το βίντεο: