Συνεχίζεται η ανευθυνότητα: “Πλημμύρισε” περιπατητές ο Φλοίσβος!
Κοινωνία

Συνεχίζεται η ανευθυνότητα: “Πλημμύρισε” περιπατητές ο Φλοίσβος!

Συνεχίζεται η ανευθυνότητα: “Πλημμύρισε” περιπατητές ο Φλοίσβος!

Έξαλλος ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου

Τον “χαβά” τους φαίνεται πως συνεχίζουν ορισμένοι συμπολίτες μας αφού βρήκαν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τον καλό καιρό και να “ξεχυθούν” έξω για βόλτα.

Οι σημερινές εικόνες από τον Φλοίσβο που πρόβαλε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μιλούν από μόνες τους και είναι πραγματικά σοκαριστικές, καθώς οι πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο ήταν πολυάριθμοι και “κολλημένοι” ο ένας με τον άλλον.

Από το πρωί η παραλιακή γέμισε όχι μόνο με Φαληριώτες αλλά και με κατοίκους όμορων δήμων που κυκλοφορούσαν ελεύθερα, χωρίς καμία απόσταση μεταξύ τους, κόντρα σε όλες τις αυστηρές συστάσεις των αρμοδίων.

https://streamable.com/tr5lj4

Έξαλλος με τη συμπεριφορά των συνδημοτών του ήταν ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο οποίος αποδοκίμασε έντονα το φαινόμενο, υψώνοντας τους τόνους για την ανευθυνότητα των συμπολιτών μας.

“Ο καλός καιρός τελικά είναι αυτός που έβγαλε τον κόσμο έξω. Ξέρετε ανησυχώ ότι τις προηγούμενες μέρες δεν βγαίναμε όχι συνειδητοποιημένα αλλά επειδή ήταν βροχερός ο καιρός. Τώρα με το που έφτιαξε ο καιρός νομίζουμε ότι είναι η ώρα για το πικνίκ. Όχι δεν είναι ώρα για πικνίκ”!

“Καθίστε στο σπίτι της. Ζήστε επιτέλους την πραγματικότητα. Έχουμε πόλεμο. Έχουμε έναν ιό που δεν ξέρουμε πού θα μας οδηγήσει. Δηλαδή τι δεν καταλαβαίνουμε;”, τόνισε.

https://streamable.com/3n7mdp