Συνελήφθη γιος εφοπλιστή για κορονοπάρτι στο μαγαζί του
Κοινωνία

Συνελήφθη γιος εφοπλιστή για κορονοπάρτι στο μαγαζί του

Συνελήφθη γιος εφοπλιστή για κορονοπάρτι στο μαγαζί του

Είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές πολύ πρόσφατα - Tι είπε ο πατέρας του;

Μια νέα περιπέτεια περίμενε τον γιο γνωστού εφοπλιστή και πρώην παίκτη ριάλιτι που έχει απασχολήσει στο πρόσφατο παρελθόν τις Αρχές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το απόγευμα στο κατάστημά του στη Νίκαια, 11 άτομα έκαναν πάρτι για τα γενέθλια του υπεύθυνου του καφέ. Ο ιδιοκτήτης ήταν στο σπίτι του, όταν ειδοποιήθηκε για την έφοδο της Αστυνομίας.

Ο πατέρας του μίλησε αποκλειστικά στο Live News του Mega.

«Δεν ήτανε εκεί, και δεν το δηλώνω εγώ, το δηλώνουν οι ίδιοι οι αστυνομικοί στην κατάθεσή τους… Δεν ξέρω για πρόστιμα και αυτά, είναι οι δικηγόροι, δεν ξέρω αν έχουνε βάλει πρόστιμα. Δεν με απασχολεί το πρόστιμο. Εμένα με απασχολεί η κίνηση. Πήραν έναν άνθρωπο που ήρθε από το σπίτι του και το είδανε, και το γράφουνε στην κατάθεσή τους οι αστυνομικοί, και τον πήρανε μαζί. Γιατί;» αναφέρει ο πατέρας.

«Τον πήρε τηλέφωνο ο υπεύθυνος και του λέει “Είναι η Αστυνομία εδώ, έλα από ‘δω”. Και πήγε με τις παντόφλες… Και μου λέει: “Πατέρα πήγα, γιατί έγινε το προηγούμενο, αυτό που είχε γίνει, για να μην νομίζουν… Από σεβασμό πήγα στην αστυνομία. Θα μπορούσα να πω “Δεν είμαι εδώ”. Πήγα όμως γιατί δεν είχα να κρύψω τίποτα”. Παίρνουνε τηλέφωνο και φέρνουνε τον άνθρωπο από το σπίτι του με παντόφλες και τον πάνε αυτόφωρο; Παπούτσια του πήγανε στο τμήμα, είναι ντροπή!».

«Όπως διαπίστωσα, τα περισσότερα άτομα ήταν υπάλληλοι του καταστήματός μου και σε καμία περίπτωση δεν ήταν πελάτες. Εάν γνώριζα ότι στο κατάστημά μου βρίσκονταν άτομα εντός και δεν τηρούνταν τα μέτρα, σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα εκεί» φέρεται να είπε ο γιος του εφοπλιστή στους αστυνομικούς.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος, από την πλευρά του ισχυρίστηκε ότι εντός του καταστήματος βρίσκονταν υπάλληλοι που έκαναν εργασίες και επειδή είχε τα γενέθλιά του, αποφάσισαν να του κάνουν έκπληξη.

Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας τελικά αφέθηκε ελεύθερος ωστόσο, ο πατέρας του θεωρεί ότι η οικογένειά του βρίσκεται, στο μάτι του κυκλώνα.

«Σας λέω το εξής, ότι αυτά τα οποία γράφονται είναι ψέματα δεχόμαστε βρόμικο πόλεμο και δεν καταλαβαίνω γιατί. Και αγανακτώ που μιλάω γιατί έχουμε γίνει στόχος. Κάθε τι και λίγο ο γιος του …, ο εφοπλιστής …, δηλαδή έχουμε αρχίσει και δεν μπορούμε να ζήσουμε. Δηλαδή έχουμε αρχίσει και φοβόμαστε να κυκλοφορούμε. Αυτή δεν είναι αστυνόμευση, είναι τρομοκρατία. Ή αν ήταν εκεί ευχαρίστως να το κάνανε. Και πολύ καλά θα κάνανε. Κακώς ήταν εκεί ο οποιοσδήποτε».