Ταυτοποιήθηκε η σορός της «Δήμητρας της Λέσβου»
Κοινωνία

Ταυτοποιήθηκε η σορός της «Δήμητρας της Λέσβου»

Ταυτοποιήθηκε η σορός της «Δήμητρας της Λέσβου»

Τραγικό το τέλος της, όπως τραγικά η κοινωνία είχε από χρόνια αποστρέψει το βλέμμα μακριά από τη Δήμητρα

Τραγικό τέλος είχε η «Δήμητρα της Λέσβου» που εδώ και δύο μήνες είχε εξαφανιστεί μετά την απόδρασή της από το Δρομοκαΐτειο.

Ο Δημήτρης Καλογιαννης, σύμφωνα με τα στοιχέια που εξέδωσε το Silver Alert, είχε εξαφανιστεί από τις 06/04 Απριλίου 2021 φορώντας λευκό παντελόνι και κοντομάνικη μπλούζα κόκκινου και κίτρινου χρώματος. ήταν ηλικίας μεταξύ 65-70 ετών, αναστήματος 1,75μ. κανονικής σωματικής διάπλασης, με γκρίζα μαλλιά.

Αυτή την περιγραφή είχε και ο άνδρας που χτυπήθηκε από όχημα και εγκαταλείφθηκε από τον οδηγό αιμόφυρτος επί της της Λεωφόρου Ποσειδώνος στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου.

Έπειτα από μήνες στα αζήτητα του νεκροτομείου οι διαδικασίες κινήθηκαν και πριν από λίγες ημέρες, όπως έγινε γνωστό, ο αδερφός της Δήμητρας την αναγνώρισε παρότι η σορός ήταν αλλοιωμένη.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, διενεργήθηκε ταυτοποίηση μέσα από τα δακτυλικά αποτυπώματα, όπως ανακοίνωσε η τροχαία στη δικηγόρο της οικογένειας και το Silver Alert. Ωστόσο, οι υπηρεσίες αρνούνται να δώσουν πρόσβαση στην οικογένεια για εξέταση DNA, γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά.