Τατιάνα Στεφανίδου: «Από την πρώτη στιγμή είπα στη Γιώτα Κηπουρού “αυτή, είναι η Ρούλα”»
Κοινωνία

Τατιάνα Στεφανίδου: «Από την πρώτη στιγμή είπα στη Γιώτα Κηπουρού “αυτή, είναι η Ρούλα”»

Τατιάνα Στεφανίδου: «Από την πρώτη στιγμή είπα στη Γιώτα Κηπουρού “αυτή, είναι η Ρούλα”»

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είχε καταλάβει ποιος κρυβόταν πίσω από την ανώνυμη κλήση

Πλούσιο τελικά αποδείχτηκε το παρασκήνιο του μυστηριώδους τηλεφωνήματος στο Tlive που έφερε στο φως χτες η εκπομπή και στο οποίο μία γυναίκα κρατώντας την ανωνυμία της έδινε γενναιόδωρα πληροφορίες για την παράλληλη σχέση του Μάνου Δασκαλάκη.

Μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» το πρωί της Παρασκευής αναφέρθηκε η πιθανότητα βάσει ορισμένων στοιχείων ότι το πρόσωπο στην άλλη άκρη του ακουστικού ήταν η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Πέτρος Κουσουλός επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ καθώς έχει στα χέρια του αναλυτικό λογαριασμό με καταγεγραμμένη κλήση 11 λεπτών στις 9.21 το πρωί της 15ης Μαρτίου από το κινητό της κατηγορουμένης για τον φόνο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Η 33χρονη επικοινώνησε με την εκπομπή και ζήτησε από τον Γιώργο Σόμπολο να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

«Μου ζήτησε να μεταφέρω είναι ότι την κάλεσε η Γιώτα Κηπουρού ένα πρωινό την ημέρα εκείνη, είχε προηγηθεί το τηλεφώνημα της γυναίκας στη Γιώτα και λίγη ώρα αργότερα η Ρούλα ξανακάλεσε τη Γιώτα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστηρίζει ότι ο τηλεφωνικός αριθμός είναι στο όνομα του Μάνου».

Ακολουθώντας τα γεγονότα η Τατιάνα Στεφανίδου στη δικιά της εκπομπή κατέθεσε ότι από την πρώτη στιγμή που άκουσε εκείνο το τηλεφώνημα είχε καταλάβει ότι πολύ πιθανόν πρόκειται για τη μητέρα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών.

«Εγώ δεν θα υιοθετήσω την πληροφορία ότι είναι η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου. Θέλω όμως να πω το εξής ότι από την πρώτη στιγμή που έγινε το τηλεφώνημα – και επειδή το μυαλό μου δουλεύει και λίγο πιο ανάποδα –  είπα “Γιώτα, είναι η Ρούλα” και την πήραμε κατευθείαν.

Γι΄αυτό και χτες πήραμε την απόφαση να το προβάλλουμε όταν πια η ίδια μέσα από τη φυλακή βγήκε και είπε όλα αυτά που είπε το ανώνυμο τηλεφώνημα».