Τέμπη: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 21χρονης Κλαούντια Λάτα
Κοινωνία

Τέμπη: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 21χρονης Κλαούντια Λάτα

Τέμπη: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 21χρονης Κλαούντια Λάτα

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» της νεαρής φοιτήτριας

Θρήνος στη Λάρισα για τον χαμό της 21χρονης Κλαούντιας Λάτα, η οποία έχασε τη ζωή της στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, μαζί με ακόμα 56 ανθρώπους.

Η νεαρή φοιτήτρια, κάτοικος Λάρισας, σπούδαζε στο τμήμα Ιατρικής της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων στη Θεσσαλονίκη και το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας πραγματοποίησε ταξίδι στην Πάτρα για να διασκεδάσει στο καρναβάλι.

Η Κλαούντια, επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη την 28η Φεβρουαρίου, με τους γονείς της να της ζητούν να κάνει μια στάση στη Λάρισα για να τη δουν. Εκείνη ωστόσο αρνήθηκε, καθώς βιαζόταν να επιστρέψει στη συμπρωτεύουσα το συντρομότερο δυνατό, μία απόφαση που έμελλε να της στερήσει τη ζωή.

Το μεσημέρι της Κυριακής, συγγενείς, φίλοι αλλά και άνθρωποι που δεν τη γνώριζαν, αλλά συμπαραστέκονται στον πόνο της οικογένειας, βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου, στην περιοχή Νέα Σμύρνη, Λάρισας, για το τελευταίο «αντίο».

Το φέρετρο της νεαρής αδικοχαμένης ήταν τυλιγμένο με την ελληνική σημαία, ενώ όλοι κράταγαν λευκά λουλούδια στα χέρια τους.

photo credits: larissanet.gr