Θέμος Αναστασιάδης: Το «αντίο» των φίλων του
Κοινωνία

Θέμος Αναστασιάδης: Το «αντίο» των φίλων του

Θέμος Αναστασιάδης: Το «αντίο» των φίλων του

Ο Θέμος Αναστασιάδης πέθανε το βράδυ της Τρίτης σε ηλικία 61 ετών. Έδινε μάχη με τον καρκίνο για 1,5 χρόνο σε κλινική στη Ζυρίχη, αλλά δεν τα κατάφερε στο τέλος να βγει νικητής. Τα νέα συντάραξαν τον δημοσιογραφικό κόσμο, αλλά και όλους όσοι είχαν συναναστραφεί ή συνεργαστεί με τον γνωστό δημοσιογράφο και εκδότη. Πολλοί είπαν «αντίο» στον “δικό” τους Θέμο με τις αναρτήσεις που έκαναν στα social media.

Δέσποινα Καμπούρη

Η Δέσποινα Καμπούρη ήταν πολλά χρόνια στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη στην εκπομπή «ΟΛΑ». «Αγαπημένε μου, τις κοιτάζω και μου φαίνεται ψέμα. Θα σ’ αγαπώ πάντα», γράφει εμφανώς συγκινημένη.

https://www.instagram.com/p/Bs81CkrlqrK/?utm_source=ig_web_copy_link

Καλομοίρα

Η Καλομοίρα ήταν, επίσης, ένα από τα κορίτσια που δούλεψαν έστω και για λίγο με τον Θέμο Αναστασιάδη. Με ένα μακροσκελές μήνυμα τον ευχαριστεί για όλα και στέλνει τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του.

https://www.instagram.com/p/Bs9WdXSl-Uw/?utm_source=ig_web_copy_link

Σάσα Μπάστα

Η Σάσα Μπάστα όχι μόνο ήταν ένα από τα κορίτσια της εκπομπής, αλλά ξεκίνησε και την καριέρα της από εκεί. Ο Θέμος Αναστασιάδης ήταν όπως γράφει: «ο μέντοράς μου, ο φίλος μου, ο συνεργάτης κι άνθρωπος δικός μου». Ο Βασίλειος Κωστέτσος σχολίασε ότι ο δημοσιογράφος λάτρευε τη Σάσα Μπάστα.

https://www.instagram.com/p/Bs9CpYknUN5/?utm_source=ig_web_copy_link

Σίσσυ Χρηστίδου

Ένα από τα πρώτα κορίτσια που γνωρίσαμε μέσω του «ΟΛΑ» ήταν και η Σίσσυ Χρηστίδου που είπε το δικό της «αντίο» στον Θέμο Αναστασιάδη.

https://www.instagram.com/p/Bs-JH3tg0A5/?utm_source=ig_web_copy_link

Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες αποχαιρέτισε με τον ιδιαίτερο τρόπο της τον Θέμο Αναστασιάδη, ευχαριστώντας τον που μπόρεσε να υπάρξει το «κορίτσι» του και να μάθει τόσα από εκείνον.

https://www.instagram.com/p/Bs-PHdIFD-7/?utm_source=ig_web_copy_link

Δούκισσα Νομικού

“Με αγαπούσες. Και σε αγαπούσα Θεμούκο μου. Και θα σε αγαπώ για πάντα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια” σημείωσε το μοντέλο που συνεργάστηκε στενά στην τηλεόραση με τον Θέμο Αναστασιάδη.

https://www.instagram.com/p/Bs-Mp6VHzgT/

Βασίλειος Κωστέτσος

Ο σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος δεν παρέλειψε ούτε εκείνος να συλλυπηθεί τους οικείους του Θέμου Αναστασιάδη και να πει «αντίο» στον δημοσιογράφο.

https://www.instagram.com/p/Bs8-bu_nBkn/?utm_source=ig_web_copy_link

Αντώνης Σρόιτερ

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha και αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», αποχαιρέτισε με τη σειρά του τον Θέμο Αναστασιάδη γράφοντας: «Αντίο Θέμο. Ήσουν ΚΑΛΟΣ άνθρωπος. Καλό κουράγιο στους δικούς σου».

https://www.instagram.com/p/Bs8xr-xHmDE/?utm_source=ig_web_copy_link

Νίκος Κοκλώνης

Με ένα συγκινητικό Tweet αποχαιρέτισε ο Νίκος Κοκλώνης τον Θέμο Αναστασιάδη. «Το πάλεψες με τον καρκίνο, το πάλεψες με το πρόβλημα στα μάτια, την πένα σου όμως δεν την άφησες ποτέ, το χιούμορ σου δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ», γράφει χαρακτηριστικά.

https://twitter.com/koklonis/status/1087921302286094337

Τατιάνα Στεφανίδου

Με ένα πολύ γλυκό μήνυμα αποχαιρέτισε τον συνάδελφό της και η Τατιάνα Στεφανίδου. «Θεμάκο, πες μου ότι μας κάνεις πλάκα όπως συνήθως… Πες μου ότι θα εμφανιστείς ξαφνικά με το γνωστό σου πονηρό γελάκι, να μας κλείσεις το μάτι. Θεμάκο μου, θα μας λείψεις πάρα πολύ!!! Σ’ αγαπάμε. Καλό Παράδεισο», γράφει συγκινημένη.

https://www.instagram.com/p/Bs86vYFhgmS/?utm_source=ig_web_copy_link

Ναταλία Γερμανού

Με τον δικό της τρόπο αποχαιρέτισε τον Θέμο Αναστασιάδη η Ναταλία Γερμανού, που έγραψε: «ΟΛΑ… τέλος. Στο καλό Θέμο μας».

https://www.instagram.com/p/Bs9CEx1B_f2/?utm_source=ig_web_copy_link

Αντώνης Ρέμος

«Φίλε Θέμο, πριν λίγο έμαθα ότι πέταξες ψηλά στον ουρανό. Ήσουν πάντα ένα πνεύμα ανήσυχο και πολλές φορές σε παρεξηγούσαν επειδή είχες την τόλμη να λες τα πράγματα με το όνομά τους», γράφει ξεκινώντας ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα.

https://www.instagram.com/p/Bs851eHBtkt/?utm_source=ig_web_copy_link

Και φυσικά, από τους πρώτους που εξέφρασαν τη λύπη τους ήταν ο καλός φίλος και πρώην συνεργάτης του Θέμου, Βαγγέλης Περρής

Θέμος Αναστασιάδης: Το τελευταίο αντίο από τον Βαγγέλη Περρή