Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 10χρονης Μαρκέλλας
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 10χρονης Μαρκέλλας

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 10χρονης Μαρκέλλας

Αδιαφορία και ολιγωρία από τις αρχές καταγγέλλει ο πρόεδρος του "Χαμόγελου του Παιδιού"

Μυστήριο εξακολουθεί να τυλίγει την εξαφάνιση της 10χρονης Μαρκέλλας Βεραμή από τη Θεσσαλονίκη, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν από το μεσημέρι της Πέμπτης οπότε και επέστρεφε από το σχολείο στο σπίτι της.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός συμμαθητή της, με τον οποίο έφυγαν μαζί από το σχολείο, ενώ αποχαιρετούσε τη μικρή είδε μια νεαρή γυναίκα με κόκκινα μαλλιά να την πλησιάζει και στη συνέχεια να την τραβάει από το χέρι.

Ο ανήλικος έδωσε αναλυτική περιγραφή της άγνωστης γυναίκας στην αστυνομία αναφέροντας ενδεικτικά ότι “το χρώμα των μαλλιών της ήταν κόκκινο, ήταν κοντή γύρω στα 30 και είχε κάτι παράξενο στο πρόσωπό της”.

Παράλληλα, φαίνεται ότι τα αντανακλαστικά των αρχών δεν έδρασαν αυτή τη φορά άμεσα προκαλώντας την αντίδραση του προέδρου του “Χαμόγελου του Παιδιού”, Κώστα Γιαννόπουλου, ο οποίος καταγγέλλει στο “Έθνος” τους αρμόδιους για ολιγωρία και αδιαφορία ως προς το ζήτημα:

“Χθες έγιναν αυτά που δεν πρέπει να γίνονται. Δηλαδή η μητέρα πήγε στο ΑΤ Τούμπας. Την προέτρεψαν να κάνει την δήλωση εξαφάνισης και να φύγει, λέγοντάς της ότι το παιδί θα έχει πάει κάπου με κάποιες φίλες και θα επιτρέψει. Και αν δεν μας έπαιρνε τηλέφωνο να την γυρίσουμε πίσω και να της ζητήσουμε να επιμένει να προχωρήσει η διαδικασία αυτή δεν θα προχωρούσε πιο άμεσα. Γιατί όταν έχεις ένα 10χρονο παιδί αμέσως βγάζεις Amber Alert. Την ίδια στιγμή. Ο κύριος Διοικητής του ΑΤ Τούμπας μας είπε ότι η Αστυνομία θα προχωρήσει τις δικές της διαδικασίες και μεις ως ‘Χαμόγελο του Παιδιού’ να προχωρήσουμε στις δικές μας ενέργειες”.

Στο “Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5” μίλησε η μητέρα της Μαρκέλλας περιγράφοντας το χρονικό της εξαφάνισης της 10χρονης.

Δείτε όσα είπε: