Θρίλερ με τον οδηγό που σκότωσε τον 25χρονο νεαρό στη Γλυφάδα
Κοινωνία

Θρίλερ με τον οδηγό που σκότωσε τον 25χρονο νεαρό στη Γλυφάδα

Θρίλερ με τον οδηγό που σκότωσε τον 25χρονο νεαρό στη Γλυφάδα

Ποιες είναι οι νέες εξελίξεις που έδωσε το ρεπορτάζ της εκπομπής “Μαζί σου”;

Ένα από τα θέματα που απασχόλησαν την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου σήμερα ήταν το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Γλυφάδα και που στοίχισε τη ζωή του 25χρονου Νάσου, αφού ο ασυνείδητος οδηγός που τον παρέσυρε, τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

Μέχρι αυτήν τη στιγμή ο οδηγός της μαύρης Corvette δεν έχει παραδοθεί στην αστυνομία, ενώ οι αρχές διεξάγουν ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσουν και να τον φέρουν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η παρουσιάστρια απηύθυνε έκκληση σε όποιον ήταν αυτόπτης μάρτυς ή γνωρίζει την οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει είτε με την εκπομπή της είτε με τις αστυνομικές αρχές για να αποδοθεί δικαιοσύνη στον άδικο χαμό του νεαρού.

https://streamable.com/ewy8n

Στη συνέχεια έγινε απευθείας σύνδεση με το μοιραίο σημείο και ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Γύγος, έδωσε την πλήρη εικόνα του δυστυχήματος, ενώ ο αστυνομικός συντάκτης, Θεοδόσης Πάνου, αποκάλυψε τις νέες εξελίξεις της υπόθεσης.

Ο εισαγγελέας παρέλαβε τη δικογραφία που συντάχθηκε και στη συνέχεια την παρέδωσε εκ νέου στο αρμόδιο τμήμα της τροχαίας για να γίνει προκαταρκτική εξέταση, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αρχές έχουν μια πρώτη εικόνα για τον οδηγό, τον οποίο μάλιστα συνόδευε  μια γυναίκα στο κάθισμα του συνοδηγού.

Μαρτυρίες αναφέρουν πως μετά την πρόσκρουση με τον νεαρό, οι δυο τους βγήκαν από το όχημα, έτρεξαν προς την Λεωφόρο Βουλιαγμένης και επιβιβάστηκαν μαζί σε άλλο αυτοκίνητο.

https://streamable.com/sm1el

Στις κάμερες μίλησε ο συντετριμμένος πατέρας του 25χρονου, καθώς και οι φίλοι του, παρακαλώντας να βρεθεί ο άνθρωπος που σκότωσε τον αγαπημένο τους Νάσο, ενώ στον “αέρα” της εκπομπής βγήκε ένας φίλος της οικογένειας που μίλησε για το τραγικό συμβάν.

https://streamable.com/llgnv

https://streamable.com/tbvdt