Θρίλερ στην Ανδραβίδα: Αναζητούν ως βασικό ύποπτο τον 57χρονο σπιτονοικοκύρη, που έχει εξαφανιστεί  – «Ποιο τέρας ήταν αυτό που άπλωσε χέρι σε 2 βρεφάκια;»
Κοινωνία

Θρίλερ στην Ανδραβίδα: Αναζητούν ως βασικό ύποπτο τον 57χρονο σπιτονοικοκύρη, που έχει εξαφανιστεί – «Ποιο τέρας ήταν αυτό που άπλωσε χέρι σε 2 βρεφάκια;»

Θρίλερ στην Ανδραβίδα: Αναζητούν ως βασικό ύποπτο τον 57χρονο σπιτονοικοκύρη, που έχει εξαφανιστεί  – «Ποιο τέρας ήταν αυτό που άπλωσε χέρι σε 2 βρεφάκια;»

Σε σοκ το 12χρονο παιδί της οικογένειας που γλίτωσε

Έναν άνδρα 57 ετών, με τον οποίο το ζευγάρι είχε τον τελευταίο καιρό έντονους διαπληκτισμούς αναζητά από χθες η Αστυνομία στην Ανδραβίδα. Πρόκειται για τον σπιτονοικοκύρη τους που έχει εξαφανιστεί από χθες και οι Αρχές, κάνουν φύλλο και φτερό το σπίτι του…

Η αδελφή της 37χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή από τις σφαίρες του δράστη, είναι συγκλονισμένη και μίλησε αποκλειστικά στο Live News.

«Δεν θέλω να το πιστέψω, δεν θέλω να το πιστέψω μου φαίνεται ότι είναι όνειρο. Όταν το είδα έχασα τα λόγια μου γιατί εγώ μιλούσα με την αδερφή μου κάθε μέρα, κάθε λεπτό, κάθε ώρα δεν… Δεν… Δεν… Το μωράκι μου, ήταν το ένα 1 χρονών το άλλο 2, η αδερφή μου, είναι απίστευτο πράγμα».

Στις 7 χθες βράδυ, ο 12χρονος γιος της 37χρονης που είχε πάει σε φίλους του να παίξει, επέστρεψε στο σπίτι και ήταν εκείνος που αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα.

Οι σοροί του 32χρονου και της 28χρονης εντοπίστηκαν πάνω σε τρέιλερ στην αποθήκη του σπιτιού, ενώ το ηλικίας 2,5 ετών παιδί, βρέθηκε, δίπλα, στο πάτωμα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, ο δολοφόνος, προσπάθησε να ξεφορτωθεί τα πτώματα, αλλά δεν πρόλαβε…

«Ήταν φτωχοί απλά χαρούμενοι, αγαπητοί ήταν φτωχοί απλά δεν πειράζαν ούτε μία μύγα. Ο γαμπρός μου δούλευε δύο δουλειές και πήγαινε σπίτι και βοήθαγε την αδερφή μου επειδή ήταν τα μωρά, βοηθούσαν ο ένας τον άλλον. Η αδερφή μου ήταν, ήταν η αδυναμία μας. Ήταν πάντα από την ζωή, από υγεία, απ’ όλα», αναφέρει η αδερφή της μητέρας.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι στον τόπο του εγκλήματος, περισυνέλεξαν τους κάλυκες που άφησε πίσω του ο δολοφόνος και αμέσως μετά συνέδεσαν τα κομμάτια του παζλ τα οποία τους οδήγησαν στον βασικό ύποπτο τον οποίο αναζητούν.

Όπως αναφέρει το ilialive.gr όλοι στην Ανδραβίδα μιλούν ανοιχτά για την ταυτότητα του δράση.

Πέρα από το ότι αποτελεί απόλυτα γνώριμο άτομο της οικογένειας που δολοφόνησε, μιλούν για έναν πολύ σκληρό χαρακτήρα και εξιστορούν διάφορα για την κοινωνική του συμπεριφορά.

Τι λέει η δικηγόρος της οικογένειας;

Η δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννα Παναγοπούλου μίλησε στο Tlive.

«Είναι μια ασύλληπτη τραγωδία. Κι εμείς παγώσαμε παρότι είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες ειδήσεις. Η οικογένεια θέλει να συλληφθούν αυτοί που έπραξαν αυτά τα άγρια φονικά.

«Ήταν ένα νεαρό ζευγάρι πολύ αγαπημένο. Αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα. Τους ένωνε η αγάπη, είχαν αποκτήσει δύο μικρά παιδάκια. Κανείς δεν είχε να πει κάτι μεμπτό για την οικογένεια. Απορώ ποιος εγκλημάτισε απέναντι σε δύο βρεφάκια;»

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή αναζητείται ο σπιτονοικοκύρης του ζευγαριού, ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο είχε διαφορές το ζευγάρι.