Θύμιος Μπουγάς: Η ζωή του σήμερα μετά το bullying και την εξαφάνισή του – Αποκλειστικές φωτογραφίες
Κοινωνία

Θύμιος Μπουγάς: Η ζωή του σήμερα μετά το bullying και την εξαφάνισή του – Αποκλειστικές φωτογραφίες

Θύμιος Μπουγάς: Η ζωή του σήμερα μετά το bullying και την εξαφάνισή του – Αποκλειστικές φωτογραφίες

Η ιστορία του είχε συγκινήσει το πανελλήνιο

Η εξαφάνιση του Θύμιου Μπουγά κινητοποίησε όλη τη χώρα ύστερα από βίντεο που βγήκαν στη δημοσιότητα με το bullying που του είχαν ασκήσει.

Μετά από 1,5 μήνα ερευνών ο Θύμιος εντοπίστηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Πύργο χωρίς ωστόσο ο ίδιος να γνωρίζει ότι τον αναζητούσαν.

Πλέον, η ζωή του έχει μπει σε μια κανονικότητα και αρκετοί φορείς κινητοποιήθηκαν να τον βοηθήσουν.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Znews, ο Θύμιος βιώνει την καθημερινότητά του όπως θα έπρεπε να τη βιώνει όλα αυτά τα χρόνια και να μην φοβάται να βγει για έναν καφέ όπως όλοι.

Εθεάθη σε συνοικιακό μαγαζί στου Ζωγράφου να απολαμβάνει την μπύρα του ως απλός πολίτης. Κανένα αδιάκριτο βλέμμα, κανένα bullying.

Πρόσφατα είχε μιλήσει και στο «Mega Καλημέρα» και την Ελεονώρα Μελέτη τόσο για την εξαφάνισή του, όσο και για τα παιδιά που του ασκούσαν bullying.

«Αισθάνομαι καλά με τον κόσμο προς το παρόν, δεν είναι όπως πρώτα. Δεν δίνω σημασία σε αυτούς που λένε ότι έκανα πράγματα, που δεν έχω κάνει.  Είμαι πολύ καλά ψυχολογικά δεν έχω κανένα θέμα».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ατύχημα το οποίο του προκάλεσε μία αλλοίωση στα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

«Το ατύχημα έγινε πριν 14 χρόνια, το 2008, δεν θυμάμαι και πολλά πράγματα. Ξαφνικά από το πρώτο χειρουργείο στο ΚΑΤ, μου είπαν ότι δεν θα ξαναέρθουν. Έμενα σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και μάζευα καλώδια για να πουλήσω τον χαλκό, έτσι ζούσα», ανέφερε ο Θύμιος Μπουγάς.

Και πρόσθεσε: «Σταμάτησα να έχω επαφές με φίλους και οικογένεια, ήταν δική μου απόφαση».

Για την εξαφάνισή του, και τις προσπάθειες από τις αρχές να τον εντοπίσουν δήλωσε πως: «Δεν ήξερα ότι με αναζητούσαν για 1,5 μήνα, ήμουν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι με ένα φωτοβολταϊκό για να έχω φως. Ήξεραν ότι ζω σε εγκαταλελειμμένα σπίτια. Και όποιος πει ότι δεν το ήξερε, είναι ψεύτης μεγάλος.

Δεν ήξερα ότι με αναζητούν, κόλλα ένα χαρτί σε μια κολώνα να το διαβάσω. Όταν με βρήκαν ήρθαν και έσπασαν το τζάμι της πόρτας και μπήκαν με φακούς».

Για το bullying που δέχθηκε, εμφανίστηκε κατηγορηματικός στα λόγια του, και ζήτησε να αποδοθεί δικαιοσύνη.

«Μακάρι να υπάρξει κράτος να τιμωρήσει τα παιδιά που μου έκαναν bullying, διαφορετικά τα πράγματα θα συνεχιστούν. Έχω συνηθίσει τόσα χρόνια με το bullying, αν ήταν κάποιος άλλος και δεν άντεχε, τι θα έλεγαν μετά;», αναρωτήθηκε ο Θύμιος Μπουγάς.

«Το θέμα δεν είναι αν ήξερε η τοπική κοινωνία, αλλά να το σταματήσουμε. Θέλω να βρω μια δουλειά, γιατί θέλω να συνεχίσω την ζωή μου», κατέληξε μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα».