Το απίθανο γκράφιτι με το “Μένουμε Σπίτι” που έκανε 16χρονος στην ταράτσα του σπιτιού του
Κοινωνία

Το απίθανο γκράφιτι με το “Μένουμε Σπίτι” που έκανε 16χρονος στην ταράτσα του σπιτιού του

Το απίθανο γκράφιτι με το “Μένουμε Σπίτι” που έκανε 16χρονος στην ταράτσα του σπιτιού του

Οι φωτογραφίες είναι εντυπωσιακές

Η τέχνη τις δύσκολες ώρες βρίσκει απίθανες διεξόδους για να εκφραστεί, πόσω μάλλον όταν μιλάμε για το γκράφιτι.

Μια τέτοια διέξοδο βρήκε ο 16χρονος γκραφιτάς S.F. ο οποίος “μένει σπίτι” και εκεί βρήκε τρόπο να εκφραστεί.

Έκανε ένα μοναδικό όσο και τεράστιο γκράφιτι στην ταράτσα του σπιτιού του στην Ηλιούπολη για να στείλει το μήνυμα “Μένουμε σπίτι”.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, είπε, ότι ο λόγος που αποφάσισε να δημιουργήσει αυτό το γκράφιτι, ήταν η επιθυμία του να αποτυπώσει την καθημερινότητα πλέον όλων των πολιτών οι οποίοι κυκλοφορούν μονίμως με μάσκες, ενώ ταυτόχρονα ήθελε να αποδώσει στο έργο του και την προσωπική του άποψη σχετικά με το θέμα.

Ο νεαρός όπως θα δείτε έχει φιλοτεχνήσει και άλλους τοίχους στην ταράτσα όμως αυτό γκράφιτι είναι ευδιάκριτο από ψηλά με drone.

Ο 16χρονος μαθητής ασχολείται εδώ και επτά χρόνια με το γκράφιτι, παρόλα αυτά η ενασχόλησή του με τις τέχνες δεν σταματάει εκεί.

«Δεν ασχολούμαι μόνο με αυτή την τέχνη αλλά και με άλλες όπως τη φωτογραφία, τη ζωγραφική και το σχέδιο καθώς ως κύριο στόχο μου έχω να σπουδάσω στην ανώτατη σχολή καλών τεχνών όταν αποφοιτήσω από το σχολείο μου», λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Για μένα το να ζωγραφίζω γκράφιτι καθώς και γενικότερα να σχεδιάζω ή να φωτογραφίζω είναι ένας τρόπος για να εκφράζομαι. Καθημερινά έρχομαι αντιμέτωπος με πολλές καταστάσεις οι οποίες μου δημιουργούν την επιθυμία να θέλω να εκφραστώ, μέσα από τις τέχνες νιώθω πως μπορώ να αποτυπώνω τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου», επισημαίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Φωτογραφίες: Ευρωκίνηση