Τραγωδία στα Χανιά: Εντοπίστηκε νεκρή η 29χρονη Γαλλίδα που αναζητούσαν οι Αρχές
Κοινωνία

Τραγωδία στα Χανιά: Εντοπίστηκε νεκρή η 29χρονη Γαλλίδα που αναζητούσαν οι Αρχές

Τραγωδία στα Χανιά: Εντοπίστηκε νεκρή η 29χρονη Γαλλίδα που αναζητούσαν οι Αρχές

Τραγικό τέλος για την 29χρονη Γαλλίδα τουρίστρια Βιολέτ Γκιγκανό, η οποία βρέθηκε νεκρή μετά κοντά στο Ελαφονήσι μετά από οκτώ ημέρες αναζητήσεων.

Η 29χρονη εντοπίστηκε νεκρή σε μια χαράδρα μόλις 4 χιλιόμετρα μακριά από την παραλία του Κριού που είχε βρεθεί το αυτοκίνητό της. Η κοπέλα φαίνεται να ακολούθησε ένα δύσβατο μονοπάτι που συνδέει παράκτια την Παλαιόχωρα με το Ελαφονήσι. Στο Ελαφονησι ήταν το τελευταίο στίγμα που βρέθηκε από το κινητό της.

O ιατροδικαστής, σύμφωνα με το Live News του MEGA, θα σπεύσει στο σημείο για να κάνει την πρώτη εκτίμηση αναφορικά με τα αίτια του θανάτου της άτυχης κοπέλας. Πρόκειται για ένα σημείο δύσβατο, αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Είναι το νοτιοδυτικότερο άκρο της Κρήτης. Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι η γυναίκα έκανε το μπάνιο της, έστειλε μια φωτογραφία στις 11:30 το πρωί στη μητέρα της και στη συνέχεια πήρε τον δρόμο της επιστροφής εκεί που είχε αφήσει το αυτοκίνητό της κι έπεσε σε μια χαράδρα όπου εντοπίστηκε η σωρός της.

Η 29χρονη Γαλλίδα έφτασε μόνη της στα Χανιά στις 21 Ιουνίου, νοίκιασε ένα αυτοκίνητο και πήγε σε ξενοδοχείο της Παλαιόχωρας όπου είχε κλείσει τη διαμονή της. Αμέσως ξεκίνησε τις βόλτες και τις βουτιές, αλλά και τα ποσταρίσματα στα social media. Αυτά μέχρι τις 24 Ιουνίου. Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν.

Το αυτοκίνητο της Γάλλιδας βρέθηκε με τις βαλίτσες της στο Ελαφονήσι, ενώ το GPS στο αυτοκίνητο της έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών, όπως και το τελευταίο στίγμα από το κινητό της στο Ελαφονήσι στις 24 του Ιουνίου. Η ίδια είχε κάνει κράτηση για εκείνη την ημέρα στην Παλαιόχωρα αλλά δεν εμφανίστηκε.

«Είχε κάνει κράτηση σε εμένα 24 του Ιούνη για μια διανυκτέρευση, θα έφευγε στις 25 του Ιούνη. Της έστειλα μήνυμα εγώ να την ρωτήσω για ώρα άφιξης κατά τις 9 η ώρα της, έστειλα το μήνυμα και μου απάντησε κατά τις 1 η ώρα το μεσημέρι ότι θα έρθει κατά τις 6 το απόγευμα».

Mάταια την περίμεναν στα ξενοδοχεία που είχε κλείσει κατάλυμα να εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με την κράτηση της, παρότι πριν χαθεί είχε επικοινωνήσει μαζί τους για κράτηση που είχε κάνει.

«20 Ιουνίου την Κυριακή μας έστειλε μήνυμα μέσα από την πλατφόρμα, μέσω της πλατφόρμας ότι θέλει να έρθει νωρίς την Παρασκευή γιατί θέλει να πάει εκδρομή μάλλον από ότι υποθέτω ότι ήθελε να πάει στον Μπάλο και να αφήσει τις βαλίτσες της πριν το check in για να μην τις κρατάει μαζί της όλη ημέρα στο αυτοκίνητο».

Εντύπωση δημιουργεί και το πώς η Γαλλίδα είχε ειδοποιήσει για το πρόγραμμα της την οικογένεια της, η οποία επικοινώνησε με τη σειρά της με τα καταλύματα που διέμενε η κόρη τους όσο ήταν στην Κρήτη, για να ακολουθήσει τα ίχνη της.