Βελτιωμένος ο καιρός την Τετάρτη με λίγη συννεφιά
Κοινωνία

Βελτιωμένος ο καιρός την Τετάρτη με λίγη συννεφιά

Βελτιωμένος ο καιρός την Τετάρτη με λίγη συννεφιά

Πού αναμένεται να βρέξει;

Τοπικές νεφώσεις με ασθενείς σποραδικές βροχές στα δυτικά αναμένονται την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Πιο αναλυτικά, τοπικές νεφώσεις αναμένονται κυρίως στο Ιόνιο, στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο, ενώ ασθενείς σποραδικές βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά ηπειρωτικά και ενδεχομένως στη Θράκη. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Από 12 έως 25 η θερμοκρασία σε Μακεδονία και Θράκη

Η θερμοκρασία στα δυτικά ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 12 έως 25, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 14 έως 26, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 24, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 15 έως 25, στα Δωδεκάνησα από 18 έως 26, στα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου από 19 έως 25, και στην Κρήτη από 19 έως 27 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ και από το μεσημέρι 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, όμως από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια στην Αττική

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως το απόγευμα στα ανατολικά θα στραφούν πρόσκαιρα σε νότιους έως νοτιοανατολικούς έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς.

Συννεφιά στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και το μεσημέρι και απόγευμα τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς.