Βιτριόλι: Αύριο οι καταθέσεις των γιατρών της Ιωάννας Παλιοσπύρου
Κοινωνία

Βιτριόλι: Αύριο οι καταθέσεις των γιατρών της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Βιτριόλι: Αύριο οι καταθέσεις των γιατρών της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Μαρτυρίες- «καταπέλτης» εις βάρος της κατηγορούμενης

Αύριο (5/10) συνεχίζεται η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Στο βήμα αναμένεται να ανέβουν οι γιατροί που ανέλαβαν τη φροντίδα των φρικτών τραυμάτων της 35χρονης κοπέλας, τα οποία προκλήθηκαν από τη ρίψη του καυστικού υγρού της δράστιδας.

Οι μαρτυρίες τους αναμφίβολα θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην υπόθεση καθώς αφορούν το ερώτημα για το εάν τελικά, είχε πρόθεση ή όχι να σκοτώσει η κατηγορουμένη την Ιωάννα. Πρόκειται να εκθέσουν τη ζημιά που έχει υποστεί η Ιωάννα από την επίθεση αλλά και και το γεγονός ότι θα μπορούσε να είχε χάσει τη ζωή της.

«Είναι τέτοια τα τραύματά της που θα μπορούσε να έχει χάσει τη ζωή της. Κι αυτό το λένε όλοι οι γιατροί», τονίζει η διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής Θριάσιου, Μαρία Καλοφώνου.

Αυτά τα λόγια θα κληθεί να τεκμηριώσει και επιστημονικά στην αίθουσα του δικαστηρίου η γιατρός.

«Έχω να καταθέσω πολύ συγκεκριμένα πράγματα και πράγματα που δεν χωρούν αμφισβήτηση και είναι διαπιστωμένα. Η Ιωάννα είναι καμένη σε όλο της το σώμα και το μόνο μέρος που είναι απείραχτο είναι από τη γάμπα και κάτω», πρόσθεσε η ιατρός.

«Για μένα είναι μία κατάθεση. Αλλά ανησυχώ. Ανησυχώ για την υγεία της γιατί το στρες της έχει αρχίσει να έχει επιπτώσεις και στο δέρμα της» κατέληξε.