Βόλος: Συνελήφθη 44χρονη πρώην παίκτρια reality
Κοινωνία

Βόλος: Συνελήφθη 44χρονη πρώην παίκτρια reality

Βόλος: Συνελήφθη 44χρονη πρώην παίκτρια reality

Τι λέει η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας:

Δύο άτομα συνελήφθησαν χθες στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, κατηγορούμενα για κατοχή ναρκωτικών και παράνομου οπλοστασίου.

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες κατασχέθηκαν , μεταξύ άλλων παραπάνω από ένα κιλό ακατέργαστης κάνναβης, ένα πολεμικό τουφέκι, ένα κυνηγετικό όπλο, ένα αεροβόλο και και λειτουργικό σύστημα καταγραφής εικόνας και ήχου.

Η αστυνομία εξέδωσε σχετικό δελτίο τύπου με φωτογραφίες, το οποίο ενδεικτικά αναφέρει:

“Συνελήφθησαν, χθες (17-02-2020) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο άτομα, ηλικίας 49 και 44 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων, καθώς και της νομοθεσίας δεδομένων περί προσωπικού χαρακτήρα”.

Σύμφωνα με το thessaliatv.gr, το όνομα της γυναίκας προκάλεσε “σεισμό” στον κόσμο της showbiz, αφού πρόκειται για πρώην παίκτρια του reality Big Brother, που γνωρίσαμε το 2001.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.