Βρέθηκε στη Γαλλία η μικρή Βαλεντίν!
Κοινωνία

Βρέθηκε στη Γαλλία η μικρή Βαλεντίν!

Βρέθηκε στη Γαλλία η μικρή Βαλεντίν!

Όλο το παρασκήνιο από την Αγγελική Νικολούλη

Στην Γαλλία εντοπίστηκε η 7χρονη Βαλεντίν, την οποία αναζητούσαν οι ελληνικές Αρχές από τον Δεκέμβριο, όταν χάθηκαν τα ίχνη της από το διαμέρισμα όπου ζούσε με τον πατέρα της στο Παγκράτι.

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη είχε ασχοληθεί με την εξαφάνισής, κάνοντας έρευνες σε βάθος, ενώ την είδηση ότι το παιδί βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ζωντανό στη Γαλλία, έγινε γνωστή μέσω της σελίδας της δημοσιογράφου, anikolouli.gr.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η εκπομπή είχε αποκαλύψει ότι ο πατέρα της μικρής Αμπελκά είχε κάνει πριν από λίγο καιρό ένα ταξίδι στη Γαλλία, γεγονός που βοήθησε ώστε να ξετυλιχθεί το κουβάρι της υπόθεσης.

Στη τελευταία εκπομπή της Αγγελικής έφτασε μία σημαντική πληροφορία από πρώην φίλη του πατέρα της μικρής που έστρεψε τις έρευνες στη Γαλλία.

Έτσι, ο πατέρας της 7χρονης ανακρίθηκε επί πολλές ώρες από τις Αρχές και τελικά ομολόγησε ότι το κοριτσάκι το παρέλαβε μία συγγενής της εκλιπούσας γυναίκας του που ζούσε στη Γαλλία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα ήρθε στην Αθήνα με πλαστά έγγραφα και  πήρε το κορίτσι στο Παρίσι όπου διέμενε για μια καλύτερη ζωή.

Μάλιστα, ο Αμπελκά είχε προμηθευτεί πλαστά στοιχεία και εισιτήριο, αλλά οι ελληνικές Αρχές τον πρόλαβαν λίγο πριν διαφύγει για να βρει την κόρη του στη Γαλλία.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε βιντεοκλήση με την συγγενή του παιδιού στο Παρίσι, είδαν ότι η Βαλεντίν είναι καλά και ενημέρωσαν τις γαλλικές Αρχές για παραλάβουν το κορίτσι.