Χρυσό ριφιφί: Τι κατέθεσε ο λογιστής του κατηγορούμενου Βασίλη Γκουρούση;
Κοινωνία

Χρυσό ριφιφί: Τι κατέθεσε ο λογιστής του κατηγορούμενου Βασίλη Γκουρούση;

Χρυσό ριφιφί: Τι κατέθεσε ο λογιστής του κατηγορούμενου Βασίλη Γκουρούση;

Ο υπήκοος Μπαγκλαντές ξανά στο επίκεντρο

Καταθέσεις μεταξύ των βασικών μαρτύρων στην υπόθεση διάρρηξης των θυρίδων της τράπεζας στο Ψυχικό περιπλέκουν τους συσχετισμούς και προκαλούν «επιβαρυντικές»… εντυπώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες ο λογιστής των επιχειρήσεων της Τέτας Καμπουρέλη και του Βασίλη Γκουρούση, με τον οποίο κιόλας έκανε στενή παρέα, φέρεται να έχει καταθέσει σχετικά με «περίεργα πράγματα» τα οποία διαπίστωνε και σταδιακά άρχισε να κρατάει αποστάσεις.

Αφορμή, η απόφαση να θέσουν σε ρόλο… «προέδρου» τον υπήκοο Μπαγκλαντές που εργαζόταν στο Κέντρο αισθητικής του Χαλανδρίου.

«Με τον κατηγορούμενο γνωριζόμαστε περίπου 10 χρόνια. Αυτά τα 10 χρόνια ασχολούμαι με τα λογιστικά του ζητήματα και συγκεκριμένα με την ατομική του επιχείρηση, με τις εταιρείες των παιδιών του και της συζύγου του. Το έτος 2019 μεταβίβασαν το κατάστημα- κομμωτήριο, στον 53χρονο S.G, τον οποίο εγώ δεν έχω δει ποτέ και αγνοώ την ύπαρξη του. Ο S.G έχει τεθεί ως πρόεδρος και ο κατηγορούμενος έχει τεθεί ως υπεύθυνος. Η γυναίκα του είναι υπάλληλος στην εταιρεία αυτή και ο κατηγορούμενος τρέχει την εταιρία σαν υπεύθυνος με βάση τα χαρτιά».

Η κατάθεση αυτή φαίνεται πως περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα και έρχεται να προστεθεί στη μαρτυρία της φίλης του 58χρονου, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι της ζητούσε να πάρει υψηλό δάνειο στο όνομά της προκειμένου να αγοράσουν πολυτελή κατοικία και να ζήσουν μαζί.

Η ίδια η Τέτα αρνείται μέχρι στιγμής να σχολιάσει τις παραπάνω δηλώσεις οπότε κανείς δεν μπορεί να πει ακόμα με σιγουριά αν γνώριζε ήδη όσα κατέθεσε η φίλη του συζύγου της.