Υπόθεση 10χρονης: Η  33χρονη κυκλοφορούσε με δεκάδες   50ευρα!
Κοινωνία

Υπόθεση 10χρονης: Η 33χρονη κυκλοφορούσε με δεκάδες 50ευρα!

Υπόθεση 10χρονης: Η  33χρονη κυκλοφορούσε με δεκάδες   50ευρα!

Ο δικηγόρος της αποκαλύπτει πώς βρέθηκε με τόσα πολλά χρήματα

Δύο αποκαλυπτικά βίντεο από τις κινήσεις της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη λίγα 24ωρα πριν από τη σύλληψή της πρόβαλε σήμερα η εκπομπή “Μαζί σου”.

Όπως έγινε γνωστό, μετά την απελευθέρωση της μικρής κατευθύνθηκε στην Κατερίνη μισθώνοντας κατοικία για να διαμείνει αλλά και κάνοντας κάποιες αγορές.

Παρά το γεγονός ότι προσπαθούσε να μη δώσει στόχο η καχύποπτη συμπεριφορά της αλλά και η ιδιόμορφη εμφάνισή της – με τα κόκκινα ξυρισμένα μαλλιά που κάλυπτε με μπαντάνα – δεν άργησαν να στρέψουν την προσοχή επάνω της.

Μαρτυρίες ανθρώπων που συνδιαλέχθηκαν μαζί της αναφέρουν μάλιστα ότι κυκλοφορούσε με πάρα πολλά χρήματα στην τσάντα της ενώ ήταν και αρκετά γενναιόδωρη στα φιλοδωρήματα που άφηνε στις καφετέριες που επισκέφθηκε.

Στα αποκλειστικά πλάνα που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας, απεικονίζεται σε ένα από τα στιγμιότυπα να βρίσκεται σε κάποιο κατάστημα και να μετρά στον κισσέ 18 χαρτονομίσματα των 50€.

Δείτε το βίντεο:

https://streamable.com/l9jy26

Στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε ο δικηγόρος της 33χρονης και απάντησε σε ερώτηση της Τατιάνας Στεφανίδου για το πώς βρέθηκε από τις αρχές με τόσα χρήματα αλλά και το γιατί κατέστρεψε το περιβόητο laptop της.

“Καταρχάς, αυτή η κοπέλα έχει μία ιδιαίτερη ερωτική ζωή και ιδιόμορφη ερωτική κατεύθυνση που έχει σχέση με ομοφυλοφιλία. Είναι αμφισεξουαλική. Εξεδίδετο  είτε με άνδρες είτε εμ ανδρόγυνα και την πλήρωναν αδρά”.

“Από τα 5.000€ που βρέθηκαν τα 3.800 προορίζονταν για ΙΕΚ που είχε κάνει προεγγραφή σε σχολή μαγειρικής και τα 1.200€ τα είχε βγάλει την εποχή της καραντίνας”, συμπλήρωσε.

https://streamable.com/8hvn5j

“Σας διαβεβαιώ δεν έχει καμία σχέση με κύκλωμα πορνογραφίας. Δύο φωτογραφίες τραβήχτηκαν την ώρα που χόρευαν και γελούσαν. Είχαν βάλει λίγο ρουζ στα μάγουλα και βγήκαν μία φωτογραφία σε φιλικό πλαίσιο”.

“Αυτή η γυναίκα εξεδίδετο. Προφανώς συναντούσε ανθρώπους υπεράνω υποψίας και δεν ήθελε λόγω της σύλληψης να τους εκθέσει και να τους δημιουργήσει πρόβλημα”, συνέχισε.

https://streamable.com/cflx4o