Υπόθεση Πάτρας: Αμετακίνητη η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου – «Ήθελαν ένα εξιλαστήριο θύμα»
Κοινωνία

Υπόθεση Πάτρας: Αμετακίνητη η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου – «Ήθελαν ένα εξιλαστήριο θύμα»

Υπόθεση Πάτρας: Αμετακίνητη η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου – «Ήθελαν ένα εξιλαστήριο θύμα»

Θα τη στηρίξει μέχρι το τέλος, δήλωσε

Αποσβολωμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις σοκαριστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας και των αιφνίδιων θανάτων των τριών παιδιών.

Η ποινική δίωξη εις βάρος της μητέρας για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας έφερε τα πάνω κάτω στο θρίλερ, επιβεβαιώνοντας την πεποίθηση πολλών όσο και σοκάροντας άλλους με τη νέα τροπή που πήρε η υπόθεση.

Την ώρα που ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται πως διαχωρίζει τη θέση του από τη Ρούλα Πισπιρίγκου η οικογένεια της 33χρονης στέκεται σθεναρά στο πλευρό της υπερασπιζόμενη την αθωότητά της.

«Δεν τα διαβάζω (σ.σ. όσα γράφονται), δεν ασχολούμαι. Γιατί να φοβηθώ; Δεν υπάρχει λόγος να φοβηθώ. Όχι, δεν το περίμενα. Δεν πήγε ούτε πάει το μυαλό μου. Όλα θα τα πω αλλού».

«Στις πρώτες τοξικολογικές γιατί δεν ανιχνεύθηκε η κεταμίνη; Αργά ή γρήγορα η αλήθεια θα βγει. Είναι κάποιοι εμμονικοί άνθρωποι, ήθελαν ένα εξιλαστήριο θύμα.»

«Η Ρούλα όταν βγήκε το παιδί από τη ΜΕΘ ακολουθούσε από πίσω το ασθενοφόρο και στο νοσοκομείο της πήραν τα φάρμακα της Τζωρτζίνας, Πού τα έκρυβε όλα αυτά;».

«Ξέρουνε και ο Θεός και τα παιδιά τι έχει συμβεί και θα βγει. Κι αυτό που έχει κάνει ό,τι έχει κάνει – γιατί θα φανερωθεί η αλήθεια – θα το πληρώσει και θα το πληρώσει άσχημα. Έχω βάσιμες ενδείξεις, και θα γίνουν αποδείξεις.».

«Υποτίθεται ότι έγιναν 9 απόπειρες. Στις 3 ο Μάνος ήταν μέσα, ήταν μπροστά. Αν το ειχε κάνει αυτό η αδερφή μου θα την είχα σκοτώσει πρώτη εγώ».

«Αν είχα στο μυαλό μου ότι μία στις χίλιες η Ρούλα έχει κάνει κάτι, θα την είχα σκοτώσει πρώτη από όλους».

«Αν την είχα σκοτώσει πρώτη από όλους. Πιστεύουμε στην αθωότητά της και θα τη στηρίξουμε ως το τέλος».