Υπόθεση Πάτρας – Βασίλης Λαμπρόπουλος: «Θα τεθεί “ζήτημα” και για την αδερφή της κατηγορουμένης…»
Κοινωνία

Υπόθεση Πάτρας – Βασίλης Λαμπρόπουλος: «Θα τεθεί “ζήτημα” και για την αδερφή της κατηγορουμένης…»

Υπόθεση Πάτρας – Βασίλης Λαμπρόπουλος: «Θα τεθεί “ζήτημα” και για την αδερφή της κατηγορουμένης…»

Τι αποκάλυψε ο δημοσιογράφος;

Στενά παρακολουθεί ο Βασίλης Λαμπρόπουλος την υπόθεση της Πάτρας, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα έχει συμβάλει σημαντικά στην εξέλιξη των ερευνών μέσα από το δημοσιογραφικό του ρεπορτάζ.

Στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» ανέφερε ότι η αστυνομία δεν έχει μέχρι ώρας επιβαρυντικά στοιχεία για τον Μάνο Δασκαλάκη, ενώ τόνισε ότι υπάρχει το ζήτημα ότι όσον αφορά τον θάνατο της Ίριδας ρόλο «κλειδί» ενδεχομένως να έπαιξε η αδερφή της κατηγορουμένης.

«Το θέμα είναι τι αναφέρει η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, γιατί θα διατυπωθούν πιθανόν υπόνοιες, θα προκύψει κάποιο ζήτημα με την ιατροδικαστική εξέταση, εάν αποδειχθεί πως και αυτός ο θάνατος (της Ίριδας) οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, θα τεθεί “ζήτημα” και για την αδερφή της κατηγορουμένης. Λίγες ώρες πριν πεθάνει η Ίριδα η μητέρα έπαιζε μαζί της και παράλληλα βιντεοσκοπούσε το μωρό λέγοντάς της χαρακτηριστικά “αχ το κοριτσάκι, τι ωραία είναι”. Για το προηγούμενο βράδυ, υπάρχουν πληροφορίες πως υπήρξε ένταση στο σπίτι που οδήγησε τον Μάνο Δασκαλάκη να φύγει από το σπίτι. Προκαλεί απορίες το γεγονός πως αυτή η αναστάτωση δεν αναφέρεται και απορεί κανείς πώς βρίσκεται διάθεση να παίζουν και να βιντεοσκοπούν το παιδί και αν αυτό μπορεί να αποτελεί μία προεργασία για τυχόν μία ακόμη εγκληματική πράξη» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Για το tablet που έθαψε η μάνα των παιδιών ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είπε ότι υπήρξε μία παρέμβαση από μία γιατρό του νοσοκομείου στην Πάτρα. Τα ερωτήματα και οι απορίες είναι πολλές για το συγκεκριμένο συμβάν καθώς λόγω της εγκεφαλικής βλάβης του παιδιού θεωρείται απίθανο να χρησιμοποιούσε το tablet με αποτέλεσμα να έχει συνδεθεί συναισθηματικά μαζί του, ώστε να θαφτεί και με αυτό.

Η γιατρός που παρενέβη είπε πως η Τζωρτζίνα όλο το διάστημα της νοσηλείας της προκειμένου να έχει μία ψευδαίσθηση κάποιων χρωμάτων και κινήσεων της είχε δοθεί το συγκεκριμένο tablet και από τους γιατρούς και από τους γονείς.