«Πόλεμος» ανάμεσα σε Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Πόλεμος» ανάμεσα σε Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους

«Πόλεμος» ανάμεσα σε Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους

Έκτακτη σύσκεψη είχε συγκαλέσει χθες βράδυ ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, η οποία ολοκληρώθηκε με ένταση τα μεσάνυχτα.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε μία ώρα μετά από την έναρξη της σύσκεψης σε έξαλλη κατάσταση, καταγγέλλοντας ότι δέχθηκε προκλήσεις από τον Δημήτρη Σκινδήλια και απωθήθηκε από τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Μάλιστα, ο ίδιος περίμενε στην έξοδο του κτηρίου τους αδελφούς Αγγελόπουλους και τον Γιώργο Σκινδήλια, στους οποίους φώναζε «αντίο, αντίο εκεί στην Α2» και τους κατηγόρησε ότι φεύγουν μόνο με αστυνομική συνοδεία.

«Κάποια στιγμή ο Γιώργος Σκινδήλιας είπε “θα σε τσακίσω Δημητράκη”. Είπα στον υπουργό ότι σας σέβομαι και για αυτό ήρθα εδώ. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι η αιτία που δεν θα ανοίξει το ΣΕΦ. Σηκώθηκα να φύγω.

«Βίαια με έσπρωχνε ο Γιώργος Αγγελόπουλος να γυρίσω στην καρέκλα μου. Υπάρχει εκπρόσωπος του Αρχηγείου της αστυνομίας και δεν υπήρξε ανταπόκριση, ούτε από την ελληνική αστυνομία, ούτε τον υπουργό», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον sport-fm.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού, οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος διάψευσαν τα όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Ό,τι γίνεται σε κλειστές πόρτες με 25 άτομα, μένει εκεί. Δεν έγινε αυτό που λέει. Έγινε κάτι άλλο, αλλά δεν χρειάζεται να το πούμε. Αυτή είναι η συμφωνία που έγινε μέσα».