Αλέξης Τσίπρας: Παρουσίασε το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ
Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Παρουσίασε το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ

Αλέξης Τσίπρας: Παρουσίασε το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ

Πιο λιτό από το προηγούμενο

Με ένα βίντεο στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο είχε προαναγγείλει τις προηγούμενες ημέρες, ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε το νέο λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. 

«Αυτό το αστέρι είναι για όλους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας στο βίντεο της παρουσίασης του νέου σήματος. «Η Αριστερά και η Δημοκρατική παράταξη είναι δημιούργημα αυτών των αξιών», επισημαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και υπογραμμίζει ότι «σήμερα μια πλατιά Συμμαχία κάθε πολίτη που οραματίζεται τη Δίκαιη και Προοδευτική Ελλάδα της νέας εποχής έρχεται για να κάνει το όραμα πράξη». «Ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία κάνει το βήμα στο μέλλον. Ένα μέλλον για όλους. Έλα και εσύ για να πορευτούμε μαζί», σημειώνει.

«Δημοκρατία, Αλληλεγγύη, Δικαιοσύνη, Ελευθερία, Ισότητα» για όλους, σε κόκκινο, πράσινο και κίτρινο φόντο ήταν οι πέντε λέξεις-αξίες που περνούσαν σε καθένα από τα πέντε, αινιγματικά βίντεο λίγων δευτερολέπτων που «ανέβαζε» διαδοχικά ο κ. Τσίπρας στα social media από την προηγούμενη Πέμπτη έως και χτες, ενόψει της σημερινής παρουσίασης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, εξελίσσεται με το βλέμμα στο μέλλον», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι «μετά την επικύρωση της νέας ονομασίας του κόμματος από την ΚΕΑ και την πρόσφατη ανανέωση στις θέσεις-κλειδιά στο οργανόγραμμα του, ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε το νέο λογότυπο του κόμματος».