Αποχωρεί από το Ποτάμι και ο Γρηγόρης Ψαριανός
Πολιτική

Αποχωρεί από το Ποτάμι και ο Γρηγόρης Ψαριανός

Αποχωρεί από το Ποτάμι και ο Γρηγόρης Ψαριανός

Μετά τον Γιώργο Αμυρά και ο Γρηγόρης Ψαριανός ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το Ποτάμι.”Δυστυχώς, με αλλεπάλληλα δικά μας λάθη, ατυχείς επιλογές και κακούς χειρισμούς καταφέραμε να μηδενίσουμε σχεδόν το 7% των ψηφοφόρων που αρχικώς πίστεψαν και έλπιζαν σε μάς” σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ψαριανός στο κείμενο με το οποίο ανακοίνωσε πως ανεξαρτητοποιείται στα social media.

Εφόσον το κόμμα δεν διέθετε πέντε βουλευτές, δεν διαθέτει και κοινοβουλευτική ομάδα στην παρούσα βουλή. Ωστόσο, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής ανακοίνωση την απομάκρυνσή του από τον πολιτικό φορέα.

Δείτε την ανάρτησή του στο Facebook:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2238116929848144&set=a.1455606034765908&type=3

Θυμίζουμε πως οι δύο βουλευτές διαφοροποίησαν τη θέση τους από την κεντρική γραμμή του Ποταμιού, αναφορικά με τη στάση στη Συμφωνία των Πρεσπών. Ενώ η απόφαση έλεγε πως κάθε βουλευτής θα ψηφίσει στη βουλή κατά συνείδηση, φαίνεται πως ο Γρηγόρης Ψαριανός και ο Γιώργος Αμυράς θεωρούσαν τη στάση αυτή, πολιτική ίσων αποστάσεων. Την ίδια ώρα, εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν φήμες που θέλουν τους δύο εκλεγμένους να “φλερτάρουν” με τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές.