Έλενα Κουντουρά: Στηρίζει ξεκάθαρα την κυβέρνηση
Πολιτική

Έλενα Κουντουρά: Στηρίζει ξεκάθαρα την κυβέρνηση

Έλενα Κουντουρά: Στηρίζει ξεκάθαρα την κυβέρνηση

Ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση έδωσε από την Κίνα όπου βρίσκεται, η υπουργός Τουρισμού και βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, παίρνοντας έτσι θέση για τις τελευταίες εξελίξεις, μετά και την αποχώρηση των ΑΝ.ΕΛ. από την κυβέρνηση.

Μιλώντας στο ΑΠΕ η κυρία Κουντουρά δήλωσε: “Στηρίζω ξεκάθαρα την κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της. Παραμένω συνειδητά μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια, και όπως κάνω σε ολόκληρη την πολιτική μου διαδρομή, έτσι και τώρα θα συνεχίσω να πορεύομαι με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον”.

Με τη θέση της αυτή, γίνεται ουσιαστικά άλλη μία ψήφος υπέρ της κυβέρνησης στην πορεία “αναζήτησης” της πλειοψηφίας των 151 βουλευτών κατά τη διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης στη Βουλή.

“Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να ανακοπεί η πορεία της χώρας”

Η κυρία Κουντουρά δικαιολόγησε την απόφασή της αναφέροντας: “Αυτή η κυβέρνηση εργάστηκε πολύ σκληρά για την οριστική έξοδο της Ελλάδας από τα Μνημόνια και το καθεστώς της λιτότητας. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να ανακοπεί η πορεία της χώρας προς την ανάπτυξη και την ευημερία, και να ακυρωθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού. Ούτε να δώσουμε το δικαίωμα σε εκείνους που ευθύνονται για την καταστροφή της Ελλάδας να μεθοδεύουν σχέδια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης και της χώρας”.

Παράλληλα έστειλε και ένα μήνυμα προς το κόμμα της ότι “δεν διαπραγματεύομαι το δικαίωμα μου να ψηφίζω κατά συνείδηση”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ