«Εμπάργκο» από το ΚΚΕ στον ΣΚΑΪ
Πολιτική

«Εμπάργκο» από το ΚΚΕ στον ΣΚΑΪ

«Εμπάργκο» από το ΚΚΕ στον ΣΚΑΪ

Με αφορμή όσα έγιναν στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Σήμερα» με τη Λιάνα Κανέλλη

Σε «εμπάργκο» ενάντια στον ΣΚΑΪ προχωρά το ΚΚΕ μετά το «κόψιμο» της Λιάνας Κανέλλη στον «αέρα» της εκπομπής «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συζήτησης αναφορικά με τα έντονα επεισόδια που διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες στη Νέα Σμύρνη και συγκεκριμένα με τον τραυματισμό αστυνομικού από πολίτη χθες βράδυ η εκπρόσωπος του κομμουνιστικού κόμματος επέκρινε την εκπομπή ότι έπαιξε μεμονωμένα βίντεο που δείχνουν μόνο τη μία πλευρά του νομίσματος.

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε εξηγήσεις, η Λιάνα Κανέλλη απαρίθμησε βίντεο-ντοκουμέντα από την πορεία, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και που μαρτυρούν σφοδρές εκδηλώσεις αστυνομικής βίας, ανάμεσα στο οποίο και βίντεο με ένστολο να κραυγάζει στους συναδέλφους του «Τελειώσανε, πάμε να τους σκοτώσουμε, πάμε να τους γ…….ε».

Η βουλευτής ανέφερε αυτολεξεί τις λέξεις με τον δημοσιογράφο να «εκρήγνυται» ζητώντας της να ζητήσει «συγγνώμη»για τη βωμολοχία. Και ενώ εκείνη συμμορφώθηκε ο Δημήτρης Οικονόμου «έκοψε» τη σύνδεση λέγοντας ότι δεν επιτρέπει στην εκπομπή τέτοιου είδους φρασεολογίες.

Ενοχλημένο το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση στο Twitter εξαπολύοντας «πυρά» προς τον σταθμό ότι εξυπηρετεί κυβερνητικά συμφέροντα και υποπίπτει διαρκώς σε φαινόμενα λογοκρισίας ξεκαθαρίζοντας [ως δεν πρόκειται να αποστείλει ξανά εκπρόσωπό του σε εκπομπές του καναλιού.

«Μετά τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα λογοκρισίας σε καλεσμένους του ΚΚΕ στις εκπομπές του πρωινού άτυπου κυβερνητικού εκπροσώπου Δ. Οικονόμου του ΣΚΑΪ, είναι προφανές ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται στο εξής να νομιμοποιήσει με την -ούτως ή άλλως σπάνια- παρουσία του αυτές τις πρακτικές».

https://streamable.com/e9q4s9?fbclid=IwAR0OuSy9TYW8WnDOaPX4sS3WFbt2Z4pnHj1TUYDatNEkMYcHGxJbPaQ0Zlo