Γρηγόρης Λέων: Παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος Αθηναίων
Πολιτική

Γρηγόρης Λέων: Παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος Αθηναίων

Γρηγόρης Λέων: Παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος Αθηναίων

Ποιον δήμο θα διεκδικήσει;

Ύστερα από 12 χρόνια στον Δήμο Αθηναίων ο Γρηγόρης Λέων ανακοίνωσε ότι παύει από τα καθήκοντά του ως Αντιδήμαρχος.

Ο γνωστός ιατροδικαστής γνωστοποίησε πως θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος σε Λυκόβρυση και Πεύκη με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα: Μετά από 12 χρόνια στο Δήμο της Αθήνας -όπου μεγάλωσα και διατηρώ ιατρείο- παραιτήθηκα σήμερα από τη θέση του Αντιδημάρχου καθώς αποφάσισα να διεκδικήσω το δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης που εδώ και 13 χρόνια είναι το σπίτι μου.

Αφήνω την Αθήνα με την συνείδησή μου ήσυχη ότι προσπάθησα από κάθε θέση που κατείχα να κάνω την πόλη και τη ζωή όσων ζουν σε αυτή λίγο καλύτερη. Ευχαριστώ τον Κώστα Μπακογιάννη αλλά και όσους με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους -ελπίζω να ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες σας.

Μπαίνω στη μάχη για τη Λυκόβρυση- Πεύκη γιατί νιώθω έτοιμος και ώριμος να ενώσω ανθρώπους και ιδέες ώστε να αξιοποιήσουμε μαζί τις τεράστιες δυνατότητες του δήμου μας, με στόχο πάντα να προσφέρουμε περισσότερα στους κατοίκους.

Την 1η Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο δημοτικό θέατρο Πεύκης θα πούμε περισσότερα για αυτή την προσπάθεια. Είστε όλοι καλεσμένοι».