Μητσοτάκης: Θα μιλήσει σε εκδήλωση για τα ζώα συντροφιάς
Πολιτική

Μητσοτάκης: Θα μιλήσει σε εκδήλωση για τα ζώα συντροφιάς

Μητσοτάκης: Θα μιλήσει σε εκδήλωση για τα ζώα συντροφιάς

Με μια εκδήλωση για τα ζώα συντροφιάς ξεκινά σήμερα η σειρά δράσεων της Νέας Δημοκρατίας με την ονομασία «Εκτός Πλαισίου». Θα πρόκειται για μια σειρά εκδηλώσεων και συζητήσεων που θα αφορούν μια σειρά ζητημάτων σχετικά με την καθημερινότητα, τον δημόσιο χώρο, τον πολιτισμό και το κοινωνικό κράτος. Με άλλα λόγια, για ζητήματα που συναντούν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους, αλλά δεν απασχολούν τη δημόσια συζήτηση.

Η πρώτη εκδήλωση έχει τίτλο «ΑναΖΩΟγόνηση: Συζητώντας για τα ζώα συντροφιάς» και γίνεται σε διοργάνωση της Γραμματείας Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας της ΝΔ. Όπως αναφέρουν από την αξιωματική αντιπολίτευση, θα προβάλλονται οι προτάσεις του κόμματος, αλλά θα γίνεται και διάλογος  με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, με ειδικούς επιστήμονες και με τους ίδιους τους πολίτες.

Στη σημερινή εκδήλωση για τα ζώα συντροφιάς που γίνεται από κοινού με το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής και σε αυτή θα παρευρεθεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης θα απευθύνει και ένα σύντομο χαιρετισμό.