Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα είναι υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθήνας

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα είναι υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθήνας

Στο Ίλιον βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μίλησε σε εκδήλωση της Β5 Νομαρχιακής Οργάνωσης του κόμματος, όπου ανακοίνωσε ότι θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου του κόμματος στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε, κατ’ αρχάς, πολλούς «παλιούς καλούς φίλους» και για το γεγονός ότι επί χρόνια τον εκλέγουν βουλευτή της Β’ Αθηνών. «Στην καρδιά μου ήμουν και θα είμαι πάντα βουλευτής Β Αθηνών, βουλευτής της δυτικής Αθήνας, και σας ανακοινώνω οτι προσωπικά θα ηγηθώ του ψηφοδελτίου του δυτικού τομέα», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Χρειάζεται συστράτευση για να διώξουμε τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος. Εκλογές θα έχουμε απανωτές το 2019, εθνικές, αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές. Δεν ξέρουμε πότε θα γίνουν εθνικές εκλογές, ελπίζουμε μια ώρα αρχύτερα και θα είμαστε σε εγρήγορση. Το βράδυ των εκλογών δεν θα είναι μόνο η ΝΔ πρώτη δύναμη σε όλη τη χώρα αλλά και ο χάρτης θα βαφτεί σε όλη τη χώρα μπλε», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης. Προανήγγειλε, δε, ότι η ΝΔ θα καταφέρει να κερδίσει και την περιφέρεια Αττικής με τον Γιώργο Πατούλη.

Exit mobile version