Π. Καμμένος: «Ο Αλέξης Τσίπρας  θα προκηρύξει εκλογές είτε για τις 23, είτε για τις 30 Ιουνίου»
Πολιτική

Π. Καμμένος: «Ο Αλέξης Τσίπρας θα προκηρύξει εκλογές είτε για τις 23, είτε για τις 30 Ιουνίου»

Π. Καμμένος: «Ο Αλέξης Τσίπρας  θα προκηρύξει εκλογές είτε για τις 23, είτε για τις 30 Ιουνίου»

«Στόχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, είναι να απεξαρτηθεί η Ελλάδα από την Ευρώπη του γερμανικού διευθυντηρίου και να κατευθυνθεί προς τους πραγματικούς συμμάχους που μας στάθηκαν στις δύσκολες στιγμές και αυτοί είναι αναντίρρητα οι ΗΠΑ και οι χώρες της Μεσογείου».

Αυτό τόνισε σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεών του Alpha, ο πρόεδρος των ΑΝ. ΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι στόχος των ΑΝ.ΕΛ. είναι η εκλογή ευρωβουλευτή ή ευρωβουλευτών, καθώς και η εθνική συνεννόηση για να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις που δέχεται η χώρα πρωτίστως αναφορικά με τις απειλές της Τουρκίας.

Ο Π. Καμμένος είπε επίσης ότι «ο Αλ. Τσίπρας αντιλαμβανόμενος τον εθνικό λόγο, δηλαδή την απειλή, το βράδυ της Κυριακής θα προκηρύξει εκλογές είτε για τις 23, είτε για τις 30 Ιουνίου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος».

Τόνισε ότι η Ελλάδα είναι προστατευμένη καθώς οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να αποκρούσουν οποιαδήποτε απειλή, εκτίμησε ότι η Τουρκία δεν θα προκαλέσει πολεμικό επεισόδιο, «όμως η απειλή για εισβολή στην Κύπρο είναι πολύ σοβαρή καθώς γεώτρηση εντός της Κυπριακής ΑΟΖ είναι “Αττίλας 3”, ενώ η απειλή με “5.000” πρόσφυγες και μετανάστες να κατευθύνονται προς το Καστελόριζο ή κάποιο άλλο νησί του Αιγαίου πρέπει να μας απασχολήσει».

Είπε ότι οι ΑΝ.ΕΛ. θα απαντήσουν στις εταιρείες δημοσκοπήσεων το βράδυ της Κυριακής, ενώ έχουν και στοιχεία που θα πάνε στα χέρια της δικαιοσύνης και κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν με νηφαλιότητα και ανεπηρέαστοι από τα γκάλοπ, φανερά και μυστικά.