Πατούλης εναντίον Πατούλη: Δεν στηρίζει ο δήμαρχος τη σύζυγό του;
Πολιτική

Πατούλης εναντίον Πατούλη: Δεν στηρίζει ο δήμαρχος τη σύζυγό του;

Πατούλης εναντίον Πατούλη: Δεν στηρίζει ο δήμαρχος τη σύζυγό του;

Αναβρασμό έχει προκαλέσει η απόφαση της Μαρίνας Πατούλη να δηλώσει “παρούσα”, στο δήμο Αμαρουσίου. Η νυν “Πρώτη Κυρία” στο Μαρούσι, πλάι στον Γιώργο Πατούλη που κατέχει το αξίωμα εδώ και 12 χρόνια, θα ήλπιζε σίγουρα στη στήριξή του. Ωστόσο, ο γιατρός, που σημειωτέον στοχεύει στην Περιφέρεια Αττικής, έχει διαφορετική γνώμη.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της συζύγου του πως βάζει υποψηφιότητα, ήρθε μια νέα, αυτή τη φορά από την πλευρά του Δημάρχου. Σε αυτή, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ δηλώνει τη στήριξή του στον επίσημο υποψήφιο της ΝΔ στο Μαρούσι. Μάλιστα, φαίνεται πως ο νυν δήμαρχος ισχυρίζεται πως μόλις σήμερα το πρωί έμαθε για την τελεσίδικη απόφαση της συζύγου του να κατέβει στις εκλογές.

Εύα Καϊλή: Κατεβαίνει τελικά στον Δήμο Θεσσαλονίκης;

Με μια ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του δήμου, ο Γιώργος Πατούλης αναφέρεται στον Θόδωρο Αμπατζόγλου, χωρίς καμία νύξη για την “αποστασία” της συζύγου του. Σε πολιτικό επίπεδο, ίσως αυτός να είναι ένας τρόπος να δείξει πως συμμορφώνεται με το κόμμα (ΝΔ) που τον στηρίζει στις Περιφερειακές εκλογές. Ωστόσο, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε και την αντίδραση της συζύγου του.

Μεταγραφές στη Βουλή: Οι βουλευτές που άλλαξαν κόμμα

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Δήλωση Γιώργου Πατούλη, Δημάρχου Αμαρουσίου και υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής

“Τα τελευταία δώδεκα χρόνια έγινε στο Μαρούσι ένα σημαντικό έργο, το οποίο πρέπει να συνεχιστεί και στο μέλλον.

Η υποψηφιότητα του Θόδωρου Αμπατζόγλου είναι μια επιλογή που μπορεί να εγγυηθεί και την εκλογική νίκη στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, αλλά και τη συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησα στο Μαρούσι το 2007.

Για το λόγο αυτό από την πρώτη στιγμή δήλωσα με ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο ότι στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις,  την υποψηφιότητα του για το Δήμο Αμαρουσίου.

Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τη νίκη στο Μαρούσι και στην Περιφέρεια Αττικής”.