Σίμος Κεδίκογλου: Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά
Πολιτική

Σίμος Κεδίκογλου: Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

Σίμος Κεδίκογλου: Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

Ο βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός, Σίμος Κεδίκογλου, έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά το μεσημέρι της Τετάρτης. Η σύζυγός του, Ελισάβετ Κατσαμάκη, έφερε στη ζωή το γιο τους. Ο βουλευτής ανάρτησε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του γιου του, που κρατάει το χέρι της μαμάς του, γράφοντας «η ομορφότερη στιγμή στη ζωή μου! Ήρθε ο γιος μας». Να τους ζήσει!

https://www.instagram.com/p/BrSkAE2Ac6E/?utm_source=ig_web_copy_link

Λίγες ώρες πριν, η εγκυμονούσα (μέχρι τότε) Ελισάβετ Κατσαμάκη, είχε παραβρεθεί στο γεύμα που παρέθεσε η Μαρέβα Μητσοτάκη για τις συζύγους των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, είχε ανεβάσει και φωτογραφία με την κυρία Μητσοτάκη στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/BrQlFW3l_t8/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο γάμος στην Ακρόπολη

Ο Σίμος Κεδίκογλου με την Ελισάβετ Κατσαμάκη παντρεύτηκαν τον περασμένο Ιούνιο στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας, στην Ακρόπολη. Στο γάμο του 55χρονου πολιτικού και του 34χρονου πρώην μοντέλου, παραβρέθηκαν πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ανάμεσά τους κι ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωγιάδης. Παρόντες ήταν επίσης επιχειρηματίες, αλλά και παράγοντες του τραπεζικού και καλλιτεχνικού κόσμου. Το ζευγάρι έλαμπε από χαρά καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής.