Tα αυτοκίνητα που θα θυμόμαστε σε κλασικές χριστουγεννιάτικες ταινίες
Αυτοκίνητο

Tα αυτοκίνητα που θα θυμόμαστε σε κλασικές χριστουγεννιάτικες ταινίες

Tα αυτοκίνητα που θα θυμόμαστε σε κλασικές χριστουγεννιάτικες ταινίες

Όταν ακούμε για χριστουγεννιάτικες ταινίες ο νους μας πάει σίγουρα σε σκηνικά με λαμπιόνια και στολισμένα δέντρα, δώρα και τον Άγιο Βασίλη. Σε καμία περίπτωση δεν θα σκεφτόμασταν ένα αυτοκίνητο! Και όμως, στις κλασικές χριστουγεννιάτικες ταινίες υπάρχουν αυτοκίνητα που θα τα θυμόμαστε γιατί απλώς ήταν πολύ χαρακτηριστικά για να τα ξεχάσουμε! Και ιδού τέσσερα πολύ ιδιαίτερα παραδείγματα!

Τα Χριστούγεννα του τρελού θηριοτροφείου

Όχι, το Ford Taurus wagon του Τσέβι Τσέις που κουβάλησε το τεράστιο δέντρο αλλά έκανε και κόντρες στο δρόμο με ένα φορτηγάκι Dodge δεν θα το ξεχάσουμε εύκολα! Η ταινία του 1989 είναι ούτως άλλως επική σε όλα της και φυσικά για το τελείως 80s αμάξι, κλασικό στέισον βάγκον της εποχής.

Πάρτυ φαντασμάτων (Scrooged)

Ακόμα και ο Μπιλ Μάρεϊ θα θυμάται την επική κούρσα που τον πήγε ένα τυπικό ταξί της Νέας Υόρκης στην ταινία του 1988 “Scrooged”, την πιο 80s μεταφορά του κλασικού παραμυθιού του Καρόλου Ντίκενς.

Mr Bean

Το Κουπεράκι του Mr. Bean έχει ούτως ή άλλως γράψει ιστορία. Στο χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της σειράς όμως όταν ο Bean μετέφερε το τεράστιο δέντρο της πλατείας πάνω σε ένα τοσοδούλι αμάξι, το θαυμάσαμε περισσότερο.

Μόνος στο σπίτι

Η πιο αγαπημένη ταινία για τα Χριστούγεννα όλων των εποχών, που προβάλλεται και ξαναπροβάλλεται, είχε μια χαρακτηριστική σκηνή όπου οι Wet Bandits κάνουν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους με ένα χαρακτηριστικό βανάκι. Και να μη θέλαμε να το προσέξουμε, ο Κέβιν έρχεται μούρη με μούρη με το γαλάζιο Dodge και μπαίνει στο μάτι των ληστών!