LA Auto Show: 50 νέα μοντέλα κάνουν το ντεμπούτο τους
Αυτοκίνητο

LA Auto Show: 50 νέα μοντέλα κάνουν το ντεμπούτο τους

LA Auto Show: 50 νέα μοντέλα κάνουν το ντεμπούτο τους

Με έντονη παρουσία της BMW και της Volvo, αλλά και με το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο της νέας Porsche 911, ξεκινάει στις 30 Νοεμβρίου το Los Angeles Auto Show, το ετήσιο ραντεβού των Αμερικανών με το αυτοκίνητο. Πάνω από 1000 αυτοκίνητα θα παρουσιαστούν στο Los Angeles Convention Center. BMW, Toyota, Volkswagen αλλά και εταιρείες ηλεκτρικών οχημάτων όπως  η BYTON και η Rivian θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά παγκοσμίως και σε κάποιες περιπτώσεις για πρώτη φορά στη Βόρεια Αμερική, πολλά νέα μοντέλα τους. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία φυσικά για test drives σε πολλά αυτοκίνητα.

Η Lisa Kaz, Πρόεδρος and CEO της διοργανώτριας εταιρείας AutoMobility LA και του LA Auto Show δήλωσε: “Ως μία από τις πιο πράσινες αγορές αυτοκινήτων στη χώρα, είναι πολύ ταιριαστό το γεγονός ότι περίπου το ένα τρίτο των νέων παρουσιάσεων αυτοκινήτων για φέτος είναι ηλεκτρικά ή με εναλλακτικές πηγές καυσίμων. Είναι ενδιαφέρον το πόσες πολλές εταιρείες με πολυτελή και ογκώδη αυτοκίνητα προσφέρουν πιο πράσινες επιλογές μετακίνησης στους Καλιφορνέζους”.

Τα νέα μοντέλα

Τρεις νέες πρεμιέρες σε μοντέλα που θα βγουν στην αγορά και μερικά ενδιαφέροντα concept cars θα παρουσιαστούν στο show, ενώ για πρώτη φορά στην Αμερική θα παρουσιαστούν η νέα BMW X5 Sports Activity, η νέα BMW 8 Series Coupe και η BMW Z4 M40i Roadster. Ιδιαίτερα έντονη θα είναι η παρουσία ηλεκτρικών οχημάτων ή οχημάτων με εναλλακτικά καύσιμα, όπως το SUV της Rivian που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά παγκοσμίως.

Αν κρίνουμε από τη σελίδα της έκθεσης στο Instagram, οι Καλιφορνέζοι θα ευχαριστηθούν τζιπ, SUV και γενικά ογκώδη αυτοκίνητα που όμως σέβονται το περιβάλλον. Ιδού μερικά από τα μοντέλα που θα παρουσιαστούν στο Los Angeles Auto Show:

https://www.instagram.com/p/Bpzp_qTADFz/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BpnyEiGB-VL/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BppK9WvBpQJ/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BpGKOgjnp1z/?utm_source=ig_web_copy_link

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η παγκόσμια πρώτη του νέου μοντέλου της Porsche 911 (992) που η γερμανική εταιρεία ήδη δοκιμάζει σε σκληρές συνθήκες, προκειμένου να κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά το 2019.

https://www.instagram.com/p/BpzfrfmHKqy/?utm_source=ig_web_copy_link

Φυσικά, μιας και μιλάμε για αμερικανικό σαλόνι αυτοκινήτου, δεν θα μπορούσαν να λείπουν  “αμερικανικοί μύθοι”, όπως η Ford Mustang και το νέο της Bullit.

https://www.instagram.com/p/Bp0q4O7A3Sb/?utm_source=ig_web_copy_link

Το σαλόνι αυτοκινήτου του Los Angeles θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου.